Prolaznice iz Zagreba odlično su složile modne kombinacije u klasičnim neutralnim bojama

Pixsell/Neva Žganec ulična moda Zagreb
Vidi originalni članak
  • Iako smo uživali u proteklih nekoliko toplijih dana, zimsko razdoblje još nije gotovo pa tako nije još ni vrijeme da već spremimo zimske kapute
  • Možda nam oni najdeblji više neće biti potrebni, no tanji zimski kaputi bit će savršeni za ovo promjenjivo razdoblje
  • Dvije prolaznice iz Zagreba usavršile su upravo takve stylinge s jednostavnim modelima kaputa u neutralnim bojama

Prijelazno i promjenjivo vremensko razdoblje ne dopušta nam da još pospremimo svu zimsku odjeću, stoga nam je svaka zimska outfit inspiracija dobrodošla. Dvije prolaznice u Zagrebu sjajno su iskombinirale laganije zimske stylinge, s tanjim kaputima. Jedna se odlučila za odjeću i modne dodatke većinom u bež nijansama, dok je kod druge prevladavala crna boja.

Moda Kroko čizme osvojile su naše ulice, nose ih brojne žene. Znamo gdje kupiti najljepše modele

Kod prve prolaznice glavnu su riječ vodile bež nijanse pa je tako odabrala dugi bež kaput oversize kroja, bež hlače širokih nogavica, bež Zara torbicu koju je nosila u ruci te Inuikii čizme također u kombinaciji bež nijansi. Upečatljivi komadi koji su odskakali od inače monokromatske kombinacije bili su prepoznatljivi Gucci remen s logom brenda te crno-bijeli pleteni pulover s valovitim prugama. Izvrstan primjer tzv. skupog looka. 

Na crne naglaske iz ove kombinacije nadovezala se druga prolaznica sa svojim gotovo all black outfitom. Uz dugi crni strukirani kaput, crne traperice zvonolikih nogavica, crne čizme te Guess torbicu preko tijela (koja oblikom koketira s Diorovom Saddle bag) sa zlatnim detaljima kombinirala je tanju bijelu vestu, koja je unijela dašak svjetline u outfit.

Obje su neutralne kombinacije jednako stylish i prikladne za svaki dan!

Moda Poslovni look, i to nimalo dosadan: trendovske komade zgodna je Zadranka sjajno uklopila

Posjeti Miss7.24sata.hr