Prolaznica je Zadrom prošetala savršen ljetni styling, sa zlatnim Jimmy Choo sandalama i suknjom sezone

Pixsell/Dino Stanin
Vidi originalni članak
  • Modna prognoza je za ovo ljeto najavila nekoliko velikih i podosta različitih trendova te ključnih komada koji se tiču svakoga od njih
  • Traper koji se ove godine nosi u apsolutno svim bojama i kombinacijama apsolutni je modni imperativ kako za dnevne, tako i večernje kombinacije
  • Unatoč tome što ni s jednim traper komadom ove sezone ne možemo pogriješiti, jedan je komad Hrvaticama posebno prirastao srcu, a u sklopu sjajnog stylinga snimili smo ga na zgodnoj Zadranki

Za ljeto pred nama modne su nam prognoze servirale nekoliko velikih i podosta različitih trendova te ključnih komada koji se tiču svakoga od njih. S jedne je strane tu 'tomato girl' estetika koja osvaja srca svih onih koji naginju onim pravim vintage komadima i retro estetici, s druge je strane napeto iščekivanje dolaska filma o najpoznatijoj lutki na svijetu ostavilo svoj danak pretvorivši sve što dolazi u rozoj boji u apsolutni hit, a tu je i Disneyjeva 'Mala sirena' zahvaljujući kojoj su ionako tijekom ljeta popularni 'morski' komadi uspjeli postati još popularniji. 

U duhu one 'last but not least', ne smijemo zaboraviti ni traper koji se ove godine nosi u apsolutno svim bojama i kombinacijama i koji je apsolutni modni imperativ kako za dnevne, tako i večernje kombinacije, a unatoč tome što ni s jednim traper komadom ove sezone ne možemo pogriješiti, jedan je komad, ako je suditi prema gradskim ulicama, Hrvaticama posebno prirastao srcu.   

Moda Kakve veze rajčice imaju s modom? Secirali smo TikTokov posljednji veliki trend - tomato girl

U pitanju je, dakako, traper suknja koja već tjednima ne silazi s trona najpoželjnijih i najpopularniih komada pa ju tako na ulicama diljem Hrvatske svakodnevno imamo prilike vidjeti u doslovno bezbroj varijanti i kombinacija, a model koji se među Hrvaticama pokazao kao savršen ljetni komad ona je od ispranog trapera midi ili maksi dužine kakvu smo snimili i na zadarskim ulicama. 

Ruku na srce, snimili smo mi puno njih, no kombinacija simpatične prolaznice svidjela nam se puno više od svih ostalih. Komad sezone od svijetlog trapera ona je iskombinirala s nekoliko jednostavnih, ali veoma ženstvenih i elegantnih detalja u ono što mi zovemo savršenom ljetnom kombinacijom. 

Zavidnu liniju naglasila je romantičnim Zarinim crop topićem u bijeloj boji koji je zahvaljujući asimetričnom kroju na jedno rame i raskošnim volanima podignuo cijeli styling, a u ovu se modnu priču savršeno uklopila slamnata torbica ukrašena tek pokojom perlicom.

Što se ostalih komada tiče, odabrala je vrlo elegantan Mangov model zlatnih sandala s visokom potpeticom i tankim remenčićima, jednako ženstvene Jimmy Choo Andie sunčane naočale te decentni zlatni nakit koji je savršeno povezao svaki element stylinga. Bez brige, nije nam promaknulo ni to da je čak i nijansa laka za nokte pun pogodak jer teško da postoji nešto što uz ove boje pristaje bolje od klasične, damske, crvene nijanse. 

Moda Traperice kao glavna zvijezda ljetnih kombinacija? Imamo 7 odličnih ideja za styling!

Posjeti Miss7.24sata.hr