Prolaznica je odabrala damski stajling i Gucci čizme s upadljivim logom

Pixsell/Zoe Sarlija Prolaznica u Gucci čizmama
Vidi originalni članak
  • Ne znamo sviđa li se prolaznici i film o obitelji Gucci, ali luksuzne Gucci čizme su njen odabir
  • Za ovakvu kombinaciju neće se odlučiti svatko, ali itekako je vrijedna pozornosti
  • Kako se tebi sviđa ovaj glamurozan stajling brinete sa špice?

Hladno vrijeme nije spriječilo ovu prolaznicu da prošeće špicom i uživa u adventskom ozračju. A niske temperature definitivno nisu nikakava prepreka za dobar stil. Potvrdila je to ova dama koja je zablistala u krznenom kaputu i upečatljivim Gucci čizmama. 

Moda Bijele, krem ili čizme boje bijele kave su ovosezonski hit - ovih 5 modela podižu svaku kombinaciju

Dama koju smo uhvatili u šetnji odlučila se za zanimljiv teddy kaput u nekoliko nijansi smeđe te bež boje, ispod kojeg se nazirala pletena bijela haljina do koljena. Prolaznica je kaput svezala u struku, a preko kombinacije je prebacila i vuneni šal s resama u smeđe-sivim tonovima. Već dovoljno upečatljiv outfit zokružila je žutim rukavicama s printom zvjezdica i bež šeširom.

Stradivarius ima tri nova i vrlo seksi modela čizmica na petu. Kako ti se sviđaju?

Vrlo efektnom outfitu prolaznica je dodala kožnu dizajnersku torbu s ručkom, također s upadljivil logotipom, ali brenda Louis Vuitton koja se slaže s ostatkom outfita. No jedan odvažan komad, kao što su u ovom slučaju čizme, od svake odjeće samo jednim potezom napravi kombinaciju uočljivu i na zagrebačkoj špici.

Ne znamo sviđa li se prolaznici i Gucci film, ali luksuzne Gucci čizme su njen odabir. Čizme do koljena s Gucci logom prolaznica je vješto uparila sa svojim zimskim izdanjem. Visoka platforma i potpetice luksuznih čizama ovoj su brineti zasihgurno donijele mnoštvo pogleda. No, ove čizme nalaze se na listi onih luksuznijih i skupljih, naime za ovakve Gucci čizme trebat ćeš izdvojiti 1100 eura (oko 8270 kuna).

Moda Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile

Posjeti Miss7.24sata.hr