Preslatki outfiti za tvojeg kućnog ljubimca iz Zare u kojima će biti glavna faca u šetnji!

zara
Vidi originalni članak
  • Svi volimo počastiti svojeg ljubimca nekim poklonom
  • Oni se sigurno najviše vesele hrani, ali ponekad ih možemo iznenaditi i novom opremom za šetnju
  • U Zarinoj kolekciji za kućne ljubimce pronašle smo predobre stvari koje će se sigurno svidjeti i tvojem psu

Svatko od nas obožava razmaziti svoje pseće najbolje prijatelje. Od igračaka, do poslastica i keksića, naši psi zaslužuju samo ono najbolje. Također, zaslužuju i izgledati jako stylish dok uživaju u svakoj svojoj šetnji.

U Zari smo pronašle preslatku kolekciju za ljubimce koja će ih pretvoriti u prave pseće modele. U svojoj pet kolekciji, Zara u ponudi ima modele odjeće, uzica, ogrlica pa čak i kreveta i torbi za pse u kojima će im zasigurno biti udobno.

S lijeva na desno: Zara: kabanica (sad 79,90 kn); kabanica (sad 79,90 kn); kabanica (sad 79,90 kn)

U kolekciji se nalaze i praktične kabanice u veselim bojama poput crvene, žute i zelene koje će zaštititi tvog ljubimca od kiše. Dolaze u nekoliko veličina, u rasponu od XS do XXL.

Life&style U Zari su počela sniženja, evo na kojim ćeš komadima najviše uštedjeti

Za one koji se ipak ne žele toliko isticati izborom boje, Zara u ponudi ima i prošivenu jaknicu koja će tvom psiću pružiti toplinu, a istovremeno mu dati poseban, stylish izgled.

Kako bi styling bio upotpunjen, svojem ljubimcu možeš nabaviti i jednu od vodilica ili ogrlica u raznim bojama, a čak mu možeš kupiti i malenu torbicu za poslastice koju možeš nositi ti ili tvoj ljubimac oko vrata.

S lijeva na desno: Zara: prošivena jakna s ispunom ( sad 79,90 kn); vodilica (sad 79,90 kn); prošivena jakna (sad 79,90 kn)

Ono što je najbolje, sve u Zarinoj pet kolekciji trenutno je na rasprodaji! Požuri i iznenadi svog ljubimca savršeno stylish opremom za šetnju! 

Life&style Psi se ne osjećaju krivi (makar tako izgledaju): 12 činjenica koje nismo znali o kućnim ljubimcima

Posjeti Miss7.24sata.hr