Predviđamo: za ovih 5 modela mini haljina iz Zare će uskoro postojati lista čekanja

Zara Foto: Zara, mini ružičasta haljina
Vidi originalni članak

Svi ćemo se složiti da Zara, bez obzira na količinu odjeće koju na dnevnoj bazi uvodi u ponudu, ima prepoznatljivu estetiku i nije teško prepoznati njihov komad. Također, brend često zna ponavljati odjeću koja je bila popularna prijašnjih sezona pa tako iz godine u godinu u ponudi imaju duge haljine s debelim remenjem i sandale koje podsjećaju na Saint Laurent model. Pako tako, nekad dok prolaziš po web trgovini Zare pomisliš "ovo sam već vidjela" i često si u pravu, i nama se događa. Ali ovaj put brend u ponudi ima sasvim nove haljine, a ovih 5 modela zaista nisu klasična Zara estetika i izgledaju mnogo skuplje nego što jesu. Riječ je o pet mini haljina, a već su postaju viralne na TikToku pa vjerujemo da će se uskoro rasprodati i kod nas. 

 

@tresjolie14 Zara New in dresses💕 #zara #zaradress #zaradresshaul #zaradresses #fashiontiktok #zaranewin #zaranewcollection #fyp @ZARA ♬ gata only - ♱
@looks.byrachel Miss Zara 🥹 wow wow wow! Be sure to follow me for the try on girls xxx #zara #zarahaul #zaranewin #zaraoutfit #zaradress ♬ oou she mine - IRENE ౨ৎ

 

Mini haljine su komad kojeg nikada ne možemo imati previše u garderobi, tako da s kupovinom ovih haljina ne trebaš imati grižnju savjest jer ih već imaš dovoljno. Jednostavno s dolaskom toplih dana najviše nosimo upravo mini haljine, a šteta je ne iskoristiti ovako dobru ponudu, zar ne? 

Zara svijetlo žuta haljina

Jedna od najpopularnijih boja ovoga proljeća je svakako žuta, a ova Zara mala žuta haljina je kao stvorena za proljetna i ljetna vjenčanja i partyje. Tanke naramenice i izrezi na leđima je čine seksi modelom, ali suknja koja ima dva volana daje dozu slatkoće tako da je idealan spoj dva svijeta. Cijena haljine je 49,95 eura.

Zara ružičasta mini haljina

Ovu malenu ružičastu haljinu bismo nosili da smo likovi u seriji Bridgerton (i da su se u to doba smjele nositi minice). Ružičasta nam je jedna od omiljenih boja, a ova pastelna je posebno romantična i ženstvena. Zara mini haljina ima debele naramenice i ravan izrez te veoma popularnu balon suknju. Kada bismo morali zamisliti malenu ružičastu haljinu - izgledala bi upravo ovako. Cijena haljine je 49,95 eura.

Zara crna mini haljina s mašnom

Malih crnih haljina nikada nemamo dovoljno, a naročito kada je riječ o modelima u satenu. Ova Zara mini haljina je na prvi pogled kao i svaka druga, ali ono što je čini zaista posebnom je velika crna mašna na leđima. Velika mašna se nalazi na debelim naramenicama koje idu preko leđa, a posebno je zanimljivo da se ne spuštaju do prednjeg dijela već tvore choker oko vrata. Ili obrnuti halterneck. Cijena haljine je također 49,95 eura.

Zara satinirana mini haljina

Još jedna svijetlo ružičasta haljina, ali ovoga puta u jednostavnom stilu. Ovo je vrsta haljine koju bi sve djevojke trebale imati u ormaru. Jednostavna mini haljina s tankim naramenicama koju možemo tijekom dana nositi na balerinke, a tijekom noći na štikle i uvijek će izgledati dobro. Cijena ove haljinice je 25,95 eura.

Zara mini crna haljina s izrezom

Još jedna mala crna haljina našla se na ovome popisu, ali ovaj model je malo jednostavniji. Riječ je mini haljini u crnoj boji koja ima zanimljivu teksturu s rombovima što joj daje zgužvani izgled. Haljina ima debele naramenice i veliki V izrez koji seže do polovice trupa, ali kako bi ovaj dekolte bio sigurniji za nošenje, povezan je s trakicom koja sprječava da se rastvara. Jako zgodan detalj. Cijena ove haljine je 49,95 eura.

Moda Čim se pojavila, ova romantična Zara haljina postala je jedan od bestsellera brenda

 

 

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr