Predstavljena je nova kolekcija modnog dvojca Elfs s kojom su nas i ovog puta oduševili

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Modni dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ponovno su pokazali da su najbolji u onome što rade
  • Sinoć su se mogli vidjeti i brojni komadi s njihovom prepoznatljivom logom
  • Reviju je zatvorila a ktualna Miss Hrvatske,Katarina Mamić u raskošnoj  haljini midi dužine

Sinoć je u Novinarskom domu u Zagrebu s veseljem dočekana još jedna modna pustolovina i priča brenda Elfs, a modni dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ponovno su pokazali da su najbolji u onome što rade. Predstavljena je kolekcija jesen - zima za žene i muškarce, a prikazala je novu dimenziju Elfs-a koja je, sudeći prema prvim reakcijama, još jednom s pravom potvrdila popularnost ovog brenda i njihov status na modnoj sceni. Proteklih sezona dvojac je za svoje poklonike priređivao prave modne spektakle revijama salonskog tipa, a upravo je tako bilo i sinoć. 

Kolekcijom su dominirale haljine, no za oko su nam posebno zapeli kaputi sa zanimljivi detalji na rukavima te velikim krznenim ovratnicima, kao i tople zimske jakne za žene i muškarce. Oduševljena publika, s osmijehom na licu, dočekala je dva muška modela koje su Elfs-i, nakon nekoliko sezona, napokon vratili na scenu. Kao i uvijek, kroz kolekciju se provlačio i prepoznatljivi logo kojeg pamtimo od njihovih početaka. 

Moda Na reviji ELFS-a dva su se neobična outfita posebno isticala

Također, uz svečanije haljine, imali smo prilike vidjeti i kombinacije za ležernije prilike kao što su majice s kapuljačom te donji dio trenirke s logom brenda. Modni dvojac se i ovog puta pobrinuo i za predstavljanje komada koji se savršeno uklapaju u svaku poslovnu kombinaciju. 
Reviju je zatvorila aktualna Miss Hrvatske, Katarina Mamić u glamuroznoj haljini midi dužine, u kojoj bi svaka žena dominirala gdje god se pojavila. 

Posjeti Miss7.24sata.hr