Predobro! Na totalnom sniženju u Mango Outletu, puloveri su već po 30 kuna

miss7
Mango Outlet ima zadnje sniženje - traje do 9.rujna, a cijene se kreću oko 40-ak kuna. Volimo kad u moru novih kolekcija pronađemo takav dobar ulov!
Vidi originalni članak

Iako polagano pripremamo ormare za zimsku sezonu i gledamo što je novo u dućanima, Mango Outlet nas je iznenadio sniženjem baš tih, jesenskih i zimskih stvari. Pogledaj neke od naših favorita. 

via GIPHY

Jakne svih vrsta su ono čemu se uvijek nakon ljeta veselimo. Idealne su za sve vremenske prilike i neprilike, a sad su nam još draže kad vidimo na kakvom su sniženju. Možda si ih već gledala u dućanima, a sad su napokon i cjenovno prihvatljivi za tvoj novčanik. 

Traper je svake sezone popularan, pa s njim ne možeš pogriješiti. Ove traper jakne nam se sviđaju jer ipak malo odskaču od klasike.

Traperica nikad dovoljno. Mislim, nikad dovoljno bilo koje robe, ali ovaj tip odjeće možeš nositi cijelu godinu. Čak i na ljetnim vrućinama kad kratko nije baš prihvatljivo. 

 A ono zbog čega se jako veselimo zimu su puloveri i džemperi. Mogu se kombinirati na traperice, hlače, suknje i uvijek super izgledaju. Oversized puloveri će opet biti pravi hit.

Košulje su super za sve prigodne od jutarnjih sastanaka do večernjeg pića. Još ako nađeš svoju omiljenu po vrlo povoljnoj cijenu, divno!

CIPELE Cipele u boji razveselit će svaki outfit

Bluze po nama mogu stati uz bok košuljama i jednako tako su  multifunkcionalne.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr