Poznate Hrvatice odjenule su zimske kapute - kakav je model koja odabrala?

instagram @janko_popovic_volaric
Za neke je kupnja zimskog kaputa već lanjski snijeg, dok neki od nas još uvijek nisu krenuli u kupnju propisne zimske opreme. Možda će ti kao inspiracija poslužiti modeli koje ovih dana nose poznate Hrvatice
Vidi originalni članak

Kaput boje devine dlake je klasika, crni military kaput čini svaku kombinaciju elegantnijom, dok će neki kaput s uzorkom biti odličan dodatak monokromatskoj garderobi. Poznate Hrvatice vole zimu malu zašareniti, pa nije ni čudo da biraju kapute veselih uzoraka. Dojmio nas se kaput divne glumice Bojane Gregorić Vejzović. Za nedavno pojavljivanje u javnosti odabrala je kaput zebra uzorka. Trenutni ludi trend je životinjski uzorak, no dominira uzorak leoparda i pitona, pa je ovaj Bojanin kaput pravo osvježenje.

Antonija Stupar-Jurkin razumije moć crvenog kaputa. Zato nije ni čudo da je odabrala upravo kaput s potpisom modne kuće Varteks koji joj je stajao senzacionalno. Njezina savršena pixie frizura i ovaj moćan kaput klasičnog kroja su pun pogodak.

Klasiku s blagim pomakom odabrala je i Marijana Batinić. Njezin tamnoplavi kaput ima jedan vrlo zgodan dodatak - žute podebljane rukave. Ovaj primjer kaputa lijepe voditeljice je dobar odabir za dnevne prilike. Kraći kaputi su idealni za kombiniranje s omiljenim parom traperice, a usput omogućuju neometano kretanje.

VRIJEME KAPUTA Izabrale smo najljepše kapute do 200, 300, 400, 500 i 600 kuna

Sonja Kovač je odabrala pravu klasiku. Njezin raskošni kaput boje devine dlake koji se može naručiti preko web aplikacije Like We Know je doista predmet žudnje. Sonja zna da je ovaj kaput statement sam po sebi, pa je ostatak outfita zadržala neutralnim...

I diva Nina Badrić je pronašla kaput po svojoj mjeri, koji je poput Sonjinog neutralne boje. Odabrala je kraći kaput boje bijele kave, uz koji je kombinirala i dalje trendsetericama omiljene gležnjače Givenchy, model Ceinture.

Romantičarka poput Anite Dujić uvijek oduševljava svojim modnim odabirima. Njezin život na relaciji London-Zagreb zahtijeva odjeću prilagodljivu vremenu, a ovaj ružičasti kaputić dobro funkcionira na ulicama i jednog i drugog grada.

Nije Anita jedina koja dobro nosi ružičastu boju. I Andrea Andrassy zna da kaput nježne ružičaste boje svaku ženu pretvara u princezu, pa ga nosi na svojim brojnim putovanjima. Nikad dosta ružičaste, pa ovaj kaputić rado nosi i u kombinaciji s tenisicama i torbicama jednake nijanse...

Ova lista bi bila nepotpuna bez Severine. Naša glazbena diva u svom ormaru ima i bezvremene Max Marine kapute, ali i neke ekscentrične šarene primjerke i dizajnerskog i no name potpisa. Kako god, njezin odabir ovog je puta pao na klasični kaput boje devine dlake, u kojem je izvela "floss dance".

Posjeti Miss7.24sata.hr