Poznate Hrvatice i dalje su zaluđene bombericama

arhiva
Možete li zamisliti bomber jaknu o ženstvenom izdanju? Znate li kako je nositi na večernjim izlascima? One znaju...
Vidi originalni članak

Istina, bomber jaknu jednostavno možete nositi kao - jaknu. No, hit jakna predstojeće sezone ne mora na vama izgledati obično ili pak kao da ste ispali iz hipsterskog filma. Ona može puno više! Može biti profinjena, chic i ženstvena.

Pitate se kako? Omiljene voditeljice, Antonija Blaće i Petra Nižetić pravi su modni virtuozi kada je u pitanju kombiranje obožavanih bomberica u dnevnim, večernjim, casual ili pak elegantnim prilikama.

Petra je već nebrojeno puta svojim objavama na Instagramu pokazala kako je upravo ovaj udoban, sportski odjevni komad već sada postao omiljen dio njezine jesenske garderobe.

Ona jako dobro zna da se crna i bijela vole pa je svoju večernju, gotovo jednobojnu, odjevnu kombinaciju podignula jednostavnom, ali efektnom bombericom. Ipak, točka na 'i' odvažnog stajlinga bio je zanimljiv grudnjak koji je bio jedini odjevni komad koji je sramežljivo izvirivao ispod jakne.

A kako nosit sportske komade i izgledati nevjerojatno elegantno jako dobro zna Antonija.

Zlatna nijansa savršeno se uklopila u ženstveni stajling i upotpunila igru različitih boja, ali i uzoraka.

Njezin odabir bila je midi suknja na preklop sa zanimljivim printom, basic bijela majica, bordo cipelice s remenčićima i, naravno, predivna bomber jakna. Složit ćete se, kada vidite bomberice u ovom izdanju zaboravit ćete da su klasični sakoi ikada postojali!

Posjeti Miss7.24sata.hr