Polo majice se vraćaju, ali ovoga puta u iznimno cool i seksi izdanju!

Instagram@sauce_works
Vidi originalni članak
  • Elegantne polo majice sada dolaze u pletenim materijalima
  • Ne kopčaju se do kraja, već u prvi plan stavljaju vrat i blagi dekolte
  • Idealne su za ljetne kombinacije s lanenim hlačama i prozračnim suknjama

Svatko tko pomisli na polo majice vjerojatno ne samo da ima na umu malog krokodila iz Lacostea, već i sportske događaje kao što su polo (logično), tenis ili golf, gdje se polo majica uglavnom koristi od svojih početaka. U modnom smislu, nakon velikog trenda košulja s kragnom u 2000-ima, polo majice se vraćaju i to daleko od sportskih terena.

Poput feniksa iz pepela, polo majica se vraća u potpuno novom ruhu, donoseći sa sobom puno cool faktora i stoga postaje jedan od najvažnijih modnih trendova sezone.

S lijeva na desno: Zara (99,90 kn), COS (365,00 kn), H&M (122,90 kn)

U ljeto 2022. sportske polo majice više nisu ono što su bile. Naravno, zadržale su svoj karakteristični ravni pleteni ovratnik - ali transformacija već počinje s klasičnim kratkim pojasom s gumbima. Brojni modeli dolaze s produženom verzijom, od kojih neke majice imaju gumbiće čak i do poruba!

Moda Heklana haljina savršen je ljetni modni trend za toplinski val, a ovo su najbolji modeli na sniženju!

No nisu se samo detalji mijenjali tijekom godina, mnogo se toga dogodilo i sa samim krojem, a da ne govorimo o izboru tkanina. Tako se sada polo majice nose u oversize kroju s izrazito predimenzioniranim ramenima, kao što je slučaj s Marcom O'Polom. Gumbi su također predimenzionirani i služe kao svojevrstan nakit!

Marc O'Polo (48,00 eura)

Ako preferiraš romantično razigrane kombinacije, možeš odabrati modele s puf rukavima ili se odlučiti za modni trend s ažur uzorkom. Polo majice danas se rade od svile, pletenine, modeli dolaze u rebrastim opcijama i s dugim rukavima.

S lijeva na desno: H&M (225,90 kn), Dodo Bar (2.650,00 kn), Zara (49,90 kn)

Upravo zahvaljujući svojoj svestranosti, polo majice se mogu kombinirati s čitavim nizom odjevnih predmeta i drugih modnih trendova. Ako je polo majica uskog kroja, uz nju dobro pristaju hlače ravnog kroja ili mom jeans modeli traperica. Kratke hlače i tenisice čine polo majicu ležernom, a traper suknja i Mary Janes modeli sandala osiguravaju sportski look na moderan način.

Mini suknja također sjajno funkcionira u kombinaciji s polo majicom, a može se nositi i s visokim petama i upečatljivim nakitom. Kombinacija materijala također dobro funkcionira: koža s polo majicom od svile ili pletiva? Apsolutno! Samo se treba poigrati i uživati u ovom seksi komadu!

Moda Vodootporne i prekrasne! Ova tri ljetna modela PVC obuće zaludjela su modni svijet

Posjeti Miss7.24sata.hr