Poklonice luksuza, ali onog koji ne vrišti "ovo si ne može svatko priuštiti!", ovo je torba za vas

Instagram
Vidi originalni članak
  • Švedski brend Toteme nepokolebljivo se uspinje prema modnom Olimpu - svako toliko neki njihov komad postane najpoželjnija stvar na društvenim mrežama
  • Nakon jakne sa šalom, bijele krznene jakne i crnih čizama do gležnja, to se togađa i s ovom torbicom
  • T-Lock torba je, koliko minimalistička, toliko i moćna da podigne svaki look, ono što bismo nazvali tihim luksuzom, koji je u samoj srži Totemea

Stockholmski modni brend Toteme polako, ali sigurno posljednjih se godina penje prema modnom vrhu. Svako toliko izbace neki komad koji ubrzo postane najpoželjnija stvar na društvenim mrežama. Sjećamo se bijele jakne od shearling krzna, savršenih crnih gležnjača, pulovera s prugama ili pak jakne sa šalom. Vojsku obožavatelja na modnim Instagram profilima i među celebityjima, poput Rosie Huntington-Whiteley, Selene Gomez, Kaije Gerber, Hailey Bieber i Nine Dobrev  zbog toga već odavno ima.  

Toteme je utemeljila kreatorica sadržaja Elin Kling 2014. godine, a od njegova lansiranja, kolekcije nikada nisu bile previše vezane uz određenu sezonu, a komadi izdržavaju test vremena u brzoj izmjeni trendova. Siluete su elegantne, a ukrasi gotovo nepostojeći; Totemeova estetika stvorila je cijeli jedan modni pokret. "Tihi luksuz", izraz koji se u posljednje vrijeme sve više čuje, srž je njihova dizajna pa je bilo samo pitanje vremena kad će i neka od njihovih torbi postati it torba.

Dogodilo se to baš s ovim modelom...

Minimalistička Totemova T-Lock torba izrađena je od kože u crnoj ili smeđoj boji kože, sa zaobljeni poklopcem, dvostrukim remenom i neupadljivom kopčom u obliku slova T (savršen logotip, po kojem je i dobila ime), i koja može biti zlatna ili srebrna. U svijetu dizajnerskih torbi, punom uzbudljivih i hot modela, ova diskretna torba našla je svoje mjesto. Katie Holmes ju rado nosi, a treba tu pribrojiti i zavidnu količinu dijeljenja na Instagramu i TikToku, tako da se može već reći da je T-Lock biti torba 2023. godine.

Pa, ako želiš dizajnersku torbicu koja je iznad trendova i koja je dovoljno moćna da podigne svaki look, ma što odjenula, T-Lock bi možda mogla biti ta. Dolazi u dvije veličine, u tri boje, kao clutch ili torbica s ručkom. 

Crna T-Lock torba s ručkom (1100,00 eura)

Crna clutch T-Lock torba (790,00 eura)

 T-Lock torba s ručkom u boji prirodne kože (1100,00 eura)

Clutch T-Lock torba u boji prirodne kože (790,00 eura)

T-Lock torba s ručkom od teksturirane crne kože s bijelim opšivima (1100,00 eura)

Clutch T-Lock torba od teksturirane crne kože s bijelim opšivima (790,00 eura)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr