Pogledaj jesu li žene u Dubrovniku najbolje odjevene?

Grgo Jelavic/PIXSELL
Danas jesu... Želimo biti neutralni, ali snimke sa Straduna govore da sigurno barem ozbiljno pretendiraju da osvoje tu titulu. Možemo promijeniti naslov u 'Dubrovnikom šeću prave modne znalke!?
Vidi originalni članak

Čini se da je neki drukčiji vjetar puše među dubrovačkim zidinama. Čaroban, pa tako i oni koji šeću divnim gradskim ulicama, i sami upiju dio te ljepote. Jer kako objasniti dubrovačku špicu? Za oko nam je zapela predivna brineta u boho haljini maksi dužine. Ovom stajlingu doista nema zamjerke jer samo jedan upečatljiv komad priča cijelu priču. Cvjetna haljina puderaste podloge i V dekoltea jednako bi dobro izgledala i u casual varijanti uz espadrile. Ipak, ova šetačica sa Straduna radije je odabrala minimalističke sandale na petu. I nije pogriješila! Veliki plus je i mala pletenica ispletena po cijeloj dužini kose. Pravi boho završetak!

A što kažeš na ovaj spoj odličnog T-shirta s nježnim ružičastim palazzo hlačama? Košarkašica Antonija Mišura Sandrić se također prošetala Dubrovnikom i još jednom pokazala kako je jedna od najbolje odjevenih sportašice Hrvatske. Ljiepa plavuša je odlično iskombinirala dva nespojiva komada . Majicu s printom omiljene serije "Dinastija" uparila je s ružičastim hlačama. Cijeli outfit je dobio dozu modernosti uz nakićene flatforme i naočale bijelih okvira. No, po njezinom zaljubenom izrazu lica rekli bismo da je njezin dečko najbolji modni dodatak.

Prekrasna gospođa zna kako izgledati profinjeno i bezvremeno u odličnim komadima odjeće. Kao osnovu looka odabrala je cvjetne hlače crne podloge koje je kombinirala s bijelom bluzom i crnim minimalističkim salonkama. No, tu inspiracija cvijećem nije završila. Ako obratiš pažnju, vidjet ćeš kako je i remen torbice ukrašen upravo - cvijećem. I to ne bilo kojim, nego predivnim malim ružicama. Crvene ruže i ružičasta torbica daju fantastičan cjelokupan dojam.

IDEMO U DUBROVNIK Najljepša mjesta u Dubrovniku kojih nema u vodičima

Ništa bez crne, pa i u vrućim danima. Ako se materijal pametno odabere, nema straha od toplinskog udara. Zna to i gospođa koja je prošetala Dubrovnikom u crnoj lanenoj haljini s dva zanimljiva elementa. Na završecima rukava je dobrodošao dodatak tila, dok na rubu suknje je našiven mali rupičasti dio. Tako jednostavna, a tako posebna mala crna haljina.

Posjeti Miss7.24sata.hr