Pidžama trend sve je jači, a Stradivarius ima odličan izbor hlača na pruge

Instagram @nurbilenyavuzer
Vidi originalni članak

Kao i svakog proljeća, s dolaskom toplijih dana želimo sa sebe skinuti što je moguće više slojeva i dati koži da - diše. I dok smo velike ljubiteljice traperica, jedan model hlača nam posebno privlači pažnju - riječ je o "pidžama" hlačama. Kakve su to pidžama hlače sigurno se pitaš. To su lagane, opuštene hlače (od lana, svile ili pamuka) koje se veoma lako zamijeniti za pidžame. 

Moda Must have svake garderobe su košulje na prugice: evo 15 naših favorita

S obzirom na tople dane koji su pred nama, ove pidžama hlače ćemo rado dodati u svoju kolekciju. U potrazi za istima, pronašli smo jako fora komade u Stradivariusu. Stradivarius nas sve više ugodno iznenađuje sa svojim novitetima koje ima u ponudi, a hlače pidžama stila s prugicama su nam se posebno svidjele. U ponudi je nekoliko boja, a cijena hlača je 29,99 eura. Još jedna stvar koja nam se svidjela kod ovih modela hlača je to što su od mješavine lana, jednog od naših omiljenih materijala u toplim danima.

Stradivarius zelene hlače s prugicama

Stradivarius bijele hlače s prugicama

Stradivarius ružičaste hlače s prugicama

Stradivarius bijele hlače s plavo ružičastim prugicama

 

Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez klasike - bijelo plavih hlača na prugice. Stradivarius ima i taj model, ali za razliku od prvih navedenih koje su od lana, plavo bijele hlače su od popelina. Stradivarius plavo bijele pidžama hlače dolaze u svijetlo plavoj i tamno plavoj boji prugica, a njihova cijena je također 22,99 eura.

Stradivarius svijetlo plave hlače na prugice

Stradivarius tamno plave hlače na prugice

Moda Kupi sad i nosi zauvijek - ovi komadi s prugastim uzorkom uvijek će dobro izgledati

Posjeti Miss7.24sata.hr