Piccola je predstavila novi model torbice, Dora Martinović već ga ima u kolekciji

Instagram @dorica505 Foto: Instagram @dorica505
Vidi originalni članak
  • Koji su glavni trendovi torbica u 2024. i u koje se modele isplati investirati? Na cijeni su čiste linije, žive boje i decentni detalji koji se savršeno naslanjaju na  jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova - tihi luksuz
  • Jedan od najcijenjenijih detalja 'old money' svijeta zasigurno su inicijali kojima se personaliziraju omiljeni komadi, a jedan se brend svojom ponudom upravo ovakvih komada posebno ističe - domaći brend Piccola
  • Nakon bezvremenskih ljetnih modela, u ponudi brenda upravo su osvanuli noviteti savršeni i za nešto hladnije dane, ali i sve ostale mjesece u godini

Nova je godina možda tek započela, no modni urednici i ini insajderi već naveliko seciraju sve što su dizajneri predstavili proteklih mjeseci i što će u narednima zaživjeti kroz najveće trendove, već sada sigurni da će određeni komadi po popularnosti debelo premašiti sve ostale.

U svijetu torbica, modnih dodataka čijem odabiru posvećujemo posebnu pažnju i za koje smo nerijetko spremni izdvojiti iznose i nešto više od onih koje nam vlastita savjest opravdava, nastavlja se trend povratka osnovama, a što u prijevodu znači da će i dalje sve popularnije biti strukturirane siluete i retro dizajn. Na cijeni su čiste linije, žive boje i decentni detalji koji se savršeno naslanjaju na  jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova - tihi luksuz. 

Moda Louis Vuitton torba za sendviče novi je viralni hit. Od cijene nam se vrti u glavi

Jedan od najcijenjenijih detalja 'old money' svijeta zasigurno su inicijali kojima se personaliziraju omiljeni komadi, i koje je čak i Zara odlučila ponuditi svojim kupcima, a jedan se brend svojom ponudom upravo ovakvih komada posebno ističe - domaći brend Piccola, od prvog dana poznat po kvalitetnim torbama elegantnog i bezvremenskog dizajna izrađenima od vrhunskih materijala i redovito ukrašenima suptilnim inicijalima.

Modeli koje potpisuje Doriana Miletić već nekoliko su godina pravi statement komadi nosivi svakodnevno i prilagodljivi baš svakom stilu, a za razliku od najpopularnijih modela poput torbe Sali ili nešto novijeg modela Portofino, a koji su rezervirani za najtoplije dane, u ponudi brenda osvanuli su noviteti savršeni i za nešto hladnije, ali i sve ostale mjesece u godini. 

Uz divan model imena New Londra, jednu od onih savršenih manjih torbica koju bismo rado nosili u doslovno svakoj prilici koja nam pada na pamet i koja zasad postoji u toploj smeđoj, sivoj i dvije zelene nijanse, posebno nam se svidio nešto konkretniji i praktičniji model imena Thalia. Kako nam otkriva Doriana, radi se od dvije različite kože - teksturirane i glatke, a dolazi u raznim bojama kao što su taupe, crvena, bordo, crna, konjak i tamno plava. S proljetnim će danima torba biti dostupna i u jeans blue i sage green nijansama, ali i još pokojoj boji koju će tek predstaviti. Što se pak inicijala tiče, mogu se raditi u zlatotisku ili tisku u srebrnoj boji.

Moda Mango torba jako nas je podsjetila na kultni Longchamp model koji je ponovno jako popularan

Ovaj novi tote model savršen je primjer onoga što od torbe želimo u ovoj godini - vrlo je chic i nevjerojatno praktična, pročišćena od bilo kakvih suvišnih detalja koji bi odvukli pažnju s jednostavne, ali veoma sofisticirane siluete koja neodoljivo podsjeća na oblik cekera, a njezin bezvremenski štih oplemenjen je tek elegantnim remenčićem od kože na kojeg su utisnuti inicijali. 

Da je u pitanju model koji bi lako mogao postati omiljen mnogima možda najbolje govori to što ga je u svoju kolekciju već dodala Dora Martinović, ime dobro poznato na domaćoj sceni. Ona ne samo da je oduvijek znala prepoznati potencijal it komada puno prije svih ostalih, već u njezinoj višegodišnjoj karijeri jedne od naših najpopularnijih modnih influencerica nismo uspjeli primijetiti nijedan fijasko. Nama je to i više no dovoljno da možemo reći da imamo prvu torbu ove godine u koju apsolutno vrijedi investirati! 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr