Petra Kurtela obožava svoj plavi kaput: Evo gdje kupiti takav

Mario Poje i Tonći Čerina
Nećete moći prestati maštati o njemu nakon što vidite ovaj genijalan model u kombinaciji nježne boje i vječnog kroja
Vidi originalni članak

Možda vam zahvaljujući sve ljepšem vremenu više ne pada na pamet na sebe navući zimski kaput, ali Petra Kurtela zna da omiljeni model itekako dobro dođe u radnim jutarnjim ili kasnim večernjim satima kada se temperature približe nuli.

Tako je lijepa glumica, koja će uskoro po prvi put postati mama, u svoje proljetne stajlinge već nekoliko puta uklopila i romantičan kaput u jednoj od omiljenih nijansi ove sezone, nježno plavoj.

Prelijep i upečatljiv komad prvi put smo primijetili kada ga je preslatka trudnica odjenula u kombinaciji s haljinom cvjetnog uzorka, a nije nam promaknulo i kako se odlično uklopio u dnevnu varijantu u kojoj vodi glavnu riječ s vječnim trapericama.

No, Petra vas je još jednom odlučila uvjeriti kako bi se ovakav kaput trebao naći i u vašem ormaru. Naime, zahvaljujući istom "must have" komadu, glumica se svojim stajlingom isticala na nedavnom predstavljanju nove MAX MARA bridal kolekcije.

Ovog puta odabrala je jednostavnu crnu haljinu te torbicu i cipele u istoj boji, a modnu monotoniju odlučila je rabiti dozom baby plave. Mudar potez, zar ne?

I vi ste se upravo zaljubili preko ušiju? Ne brinite, evo gdje možete nabaviti slične modele:

Zara, 799,90 kn

topshop.com, 80 eura

Mango, 1199,90 kn

topshop.com, 98 eura

 

Posjeti Miss7.24sata.hr