Pažnja, pažnja! Pronašli smo savršene traperice za vaš oblik tijela

Wenn
Svakoj građi laskaju drugi modeli, a osim odličnih savjeta, odmah vam donosimo i shopping prijedloge
Vidi originalni članak

Trenutno je teško reći da neki model traperica nije in, a u moru brojnih varijanti lako je pogubiti se i ostati praznih ruku. No potraga će biti puno lakša, ako već unaprijed znate što točno tražite, a naravno da svi žele traperice u kojima će izgledati i osjećati se fenomenalno. Lekciju o detalju koji otkriva kako će vam stražnjica izgledati u trapericama smo vam već održali (gradivo možete ponoviti OVDJE), a sada je vrijeme da otkrijete i koji će modeli najbolje laskati vašem obliku tijela.

Pješčani sat

Djevojke oblika pješčanog sata trebale bi privlačiti pažnju na svoj najuži dio tijela, odnosno struk, a to će najlakše napraviti u trapericama visokog struka s minimalnim ili bez ikakvog elastina. 

topshop.com, 46 eura

Dječačka građa

Ako ste dječačke građe, onda vjerojatno želite imati i malo oblina, a iluziju ženstvenije siluete najlakše ćete stvoriti u vintage modelu traperica s visokim strukom i, po mogućnosti, s poderanim koljenima.

Zara, 179,90 kn

Obline

Trapezice laskaju gotovo svakom obliku tijela, a pogotovo djevojkama s oblinama. Naravno, morate pripaziti  i na to da se nogavice počinju širiti iznad koljena, jer će traperice tako najbolje izbalansirati šire bokove s donjim dijelom tijela. Želite li usput i prekriti trbuh, izaberite model visokog struka. 

Mango, 349,90 kn

Oblik kruške

I djevojkama kruškolike građe odlično će laskati trapezice, ali one bi trebale birati uže modele koji savršeno prianjaju uz nogu te nogavice koje se počinju širiti malo ispod koljena

Mango, 199,90 kn

Sitna građa

Iako na prvu možda ne zvuči tako, djevojkama sitne građe najbolje će stajati traperice odrezanih i malo kraćih nogavica. Birajte modele ravnog kroja ili s nogavicama koje se lagano šire na dnu.

topshop.com, 53 eura

Visoke i vitke

Ovim sretnicama pristaju svi modeli traperica, pa mogu biti i u koraku sa svim novim trendovima. Visoke i vitke djevojke jednostavno su stvorene za traperice.

H&M, 211 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr