Pastelna bajka Zaca Posena

Guliver Image/Getty Images
Svaki svjetski modni tjedna ima svoja obilježja. Za New York Fashion Week vežemo minimalizam, sportsku eleganciju i bljesak trendova. Za proljeće/ljeto 2014. Zac Posen je bio u svom vlastitom modnom svijetu te je ponudio bajkovitu kolekciju u kojoj prevladavaju pastelne boje, ženstveni modeli i volani.
Vidi originalni članak

Nova kolekcija ponudila je oprečne komade, one koji ostavljaju bez daha i koje već vidimo na vodećim svjetskim red carpetima, do onih kreacije koje ostavljaju veliki upitnik iznad glave.

Nit vodilja je bila nježnost, romantika i krhka ženska ljepota koja je naglašena nježnim pastelnim bojama i materijalima. Vodeći motiv koji se proteže kroz cijelu kolekciju je volan. Moramo priznati da se Zac na određenim modelima poprilično zanio kad je njegova upotreba u pitanju te umjesto da služi kao ukras na haljini, on kvari cjelokupni dojam.

Vjerujemo da će obožavateljice Zacova rada rado odjenuti dio haljina za važne evente, no one kreacije koje se igraju s miješanjem negližea i haljine te pozornost plijene volanima, bit će brzo zaboravljene.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju Zaca Posena...

Posjeti Miss7.24sata.hr