Palazzo hlače – lijepe i praktične

Petar Glebov/Pixsell
U prostorima bivše tvornice Gredelj sinoć je započeo Dove Fashion.hr, a prva večer bila je u znaku Marine Design koja je predstavila svoju samostalnu reviju, ali i Vegeta dizajnerske pregače koje su nosile rukometašice RK Podravka.
Vidi originalni članak

Sportašice su samouvjereno iznijele blijedo sive pregače u koje je Marina vješto integrirala svoj dizajnerski pečat. Ne bi se reklo da pregače mogu biti stylish, no dizajnerica je pokazala da kuhati možemo sa stilom.

Marina Design

Uslijedila je samostalna revija dizajnerice u kojoj je je također dominirala siva i prljavo bijela boja, koja je osvježena plavim i žutim komadima. Marina je spojila ravne pročišćene linije sa širokim krojevima te stvorila udobnu, praktičnu i urbanu kolekciju koju će poželjeti svaka modno osviještena žena.

Dizajnerica nije tu stala sa spajanjem oprečnih elemenata. Njena žena voli istaknuti svoju ženstvenu i razigranu stranu, no to ne čini na potpuno djevojački način. Marina Design spaja lepršave haljine i muške elemente, poput kravate koja služi kao osvježavajući detalj. Vodeći ukras su izrazito oštre geometrijske linije koje zaokružuju žensko tijelo na pomalo krut način koji se izvrsno uklopio u cjelokupnu Marininu modnu priču.

Vodeći komad su palazzo hlače koje izvrsno pristaju uz svakodnevne obveze moderne žene. Izrazito su ženstvene i djeluju poput maksi suknje. No, kako su hlače u pitanju, sadrže dodatnu dozu udobnosti i praktičnosti. Marina Design je opet pokazala kako njene snažne i zaokružene kolekcije vješto spajaju bezvremenske i trendi komade zadržavajući pri tomu svoj prepoznatljiv i uspješan kreativni pečat.

U galeriji detaljnije pogledajte Marinine kreacije...

Posjeti Miss7.24sata.hr