Ovu prekrasnu mini haljinu iz Manga želimo nositi svaki dan do kraja ljeta

mango Mango haljina
Vidi originalni članak
  • Kratke haljine i mini siluete chic su i kontrastna varijante jednako trendi maksi modelima, a u novoj Mangovoj kolekciji pronašle smo idealnu za preostale dane ljeta
  • Lagana tkanina, nježna boja i romantičan kroj prednosti su koje ovu haljinu čine savršenim odabirom među novim komadima iz high street kolekcija
  • Haljina boje lososa predivno će istaknuti i preplanulu put, a možemo ju kombinirati uz zlatne modne detalje!
  • Pročitaj više: Ove 3 haljine iz Mangove Selection kolekcije jedine su koje ovog ljeta trebamo za sve prilike

Novi modeli haljina svakodnevno popunjavaju već široku ponudu kolekcija high street brendova, stoga često može biti i teško izabrati što nam se zapravo sviđa, što će nam najbolje pristajati te se najbolje uklopiti u ostatak naše garderobe. 

Za one koje su u potrazi za kratkom ljetnom haljinicom, danas sužavamo izbor na model iz nove Mango kolekcije, koji nas je oduševio svojim efektnim dizajnom. 

Moda Ljepoti Mangove viralne haljine nije odoljela ni Severina, odabrala je model u bijeloj boji

Predivna haljina dolazi u neuobičajenoj i nježnoj losos nijansi te je prepuna manjih i većih volana i nabora po cijeloj dužini i na dekolteu, s laganim A krojem. Haljina ima tanke, podesive naramenice te patentni zatvarač na stražnjoj strani.

Na Mango stranici stilizirana je uz zlatni nakit i kaubojske čizme, što može biti idealna kombinacija i za rane jesenske dane, ali naravno i trenutne ljetne! Uz to, nježna losos nijansa odlično će izgledati i uz nude modne dodatke, kao i one u zlatnoj boji. 

Moda Ove 3 haljine iz Mangove Selection kolekcije jedine su koje ovog ljeta trebamo za sve prilike

Posjeti Miss7.24sata.hr