Ovu majku doista su iznenadili blizanci različite boje kože

Instagram©black_n_white_twins
Vidi originalni članak
  • Ovo dvoje djece nimalo ne sliči jedno drugome, no ipak ih veže čvrsta veza
  • Iako zvuči nevjerojatno, riječ je o blizancima. Baš različitost brata i sestru čini vrlo posebnima 
  • Šansa da se rode blizanci različite boje kože je vrlo, vrlo mala

Šansa da se rode blizanci različite boje kože, očiju i kose vrlo je mala, ali ne i nemoguća. No ugledati svoju novorođenu djecu toliko međusobno različitu vjerojatno je iznenađenje koje ne možemo ni zamisliti. Kako je to zna, međutim, njihova majka, Judith Nwokocha koja je crnoputog sina i poput snijega bijelu kćerkicu rodila 2016. "Mislila sam da mi je sestra donijela krivu bebu" ispričala je kasnija ova Afroamerikanka. 

#pričeiznutra Vrlo nepristojno: Ovo pitanje nikad ne treba postavljati ženama

Nije riječ o blizancima kojima bi očevi bili, nekim čudom, različiti već danas četverogodišnja Kachi ima rijetki oblik albinizma. Njezino tijelo ne proizvodi dovoljno pigmenta melanina i to utječe na izgled njezine kože, kose i očiju. 1 od 4 djece ima šanse biti albino i to samo ako oboje roditelja nose gen albinizma. No, osim tog stanja Kachi je savršeno zdrava djevojčica. Naravno, njezina je koža osjetljivija na sunčeve zrake i nosi naočale jer nešto slabije vidi. 

Porijeklom iz Nigerije, njihova mama Judith u Kanadi radi kao fotografkinja pa je to razlog zašto često snima Kachi i njezinog brata Kamsija. Drugi je razlog što želi ljudima koji se često čude kako njezina kći izgleda dokazati kako je ona posve obična i zdrava djevojčica. Stoga njihove slike objavljuje na za to otvorenom Instagram profilu.

Iako izgledaju potpuno drukčije, brat i sestra su karakterno slični i vrlo su povezani. Priča o Kachi i Kamsiju dokaz je kako nas upravo različitosti čine jedinstvenima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr