Ovo su sunčane naočale koje pristaju svakom licu

Promo
Jesi li i ove godine u bijesnoj potjeri za parom sunčanih naočala koji će istaknuti sve tvoje prednosti i sakriti mane? Iako je tih mana, ruku na srce, puno manje nego što si to sama voliš priznati, mi smo se bacili u potragu.
Vidi originalni članak

Četvrtasto, ovalno, okruglo ili srcoliko? To su četiri tipična oblika lica koja su najčešće kombinacija dva tipa te rijetko kad osoba ima savršeno srcoliko ili savršeno okruglo lice. Ali, ne moraš se živcirati ako nemaš jedan jedini tip naočala koje ti stoje. Ako je tvoje lice kombinacija dva tipa, primjerice četvrtastog i okruglog, znači da možeš nositi i jedno i drugo. 

Ako imaš četvrtasto lice, istaknutu bradu i čelo, ti si idealna kandidatkinja za naočale koje imaju zaobljeniji oblik, Znači, možeš nositi ovalne, okrugle, mačje ili čak one naočale koje podsjećaju na leptirova krila.

Tvoje lice je ovalno? Blago tebi! Jer ovo je prema holivudskim standardima jedno od najpravilnijih lica koja postoje. Možeš birati između tisuće modela koji postoje na tržištu, a možeš nositi bilo kakve pravokutne naočale. Također, možeš se poigrati i s reflektirajućim staklima. U svakom slučaju, za tebe bismo stvarno preporučili okvire koji bi istaknuli tvoje fantastične jagodice.

Okruglo lice je također Hollywoodu jako drago, ako ga prate blistav osmijeh i još sjajnije oči. Vjerujemo da si i ti u top skupini, ne brini. Baš kao i kod ovalnog lica, konture na okruglom licu su blaže i slobodno ih možeš postrožiti. To možeš učiniti uz pomoć okvira poput Wayfarer, koji imaj podebljani gornji dio, i tanki donji dio stakala.

Za žene i djevojke  koje imaju srcolik oblik lica, idealni su svjetliji okviri koji će dati blagu sjenu očima. Šire čelo i tanja brada dobro izgledaju kada se kombiniraju s retro naočalama.

Posjeti Miss7.24sata.hr