Ovo je najljepša obuća koju ćemo nositi u nadolazećoj sezoni

Deichmann
Vidi originalni članak

Iako su temperature ovih dana daleko od onih kojima se nadamo uoči proljeću, naš pogled sve češće odluta prema novim, proljetnim kolekcijama obuće koje su stigle u trgovine diljem Hrvatske. Proljeće je temperaturama možda još uvijek daleko, ali ovi trendy modeli obuće koje smo pronašli u Deichmannu, pravi su vjesnik toplijih dana koji će uskoro stići.

Veliki povratak

Volite li ih ili mrzite, jedno je sigurno – balerinke se spremaju na veliki povratak u ormare ljubiteljica mode diljem svijeta. Ova udobna obuća bila je neizostavan segment naše garderobe dugi niz godina, a sada se ponovo vraća na valu sve popularnijeg trenda inspiriranog francuskim šikom i stylingom balerina. Ženstvene, decentne i udobne – balerinke ćete ovog proljeća viđati svugdje, a u Deichmannu smo pronašli bezvremenske modele kako bi ovaj trend što jednostavnije uklopile u svoj proljetni styling. Odlučite li se ovog proljeća na trend balerinki, razmišljajte u smjeru jednostavnog, minimalističkog outfita baziranog na paru savršenih traperica, nježnih boja i jednostavne siluete, a uz dodatak marame i decentnog nakita, u trenu ćete asocirati ženstveni glamur pariških ulica. 

Modna akademija

Ravna obuća ove sezone doživljava svoju renesansu, pa se kao jedan od vodećih trendova ponovo javljaju loaferice i mokasine raznih oblika i dizajna. Chunky lakirani modeli i dalje su popularni, ali ovog proljeća brojne dame potražit će modele u bijeloj ili nježnim paletama neutralnih i pastelnih boja. Od trendova tu su i platforme te chunky izgled, kao i modeli od brušene kože. Deichmann je izvrstan izbor za sve zaljubljenice u ovaj beskrajno mladenački trend, jer u asortimanu trgovina možete pronaći velik izbor modela, boja i materijala, što znači da će svaka žena ovog proljeća za sebe pronaći idealan par loaferica ili mokasina. 

Nikad dovoljno

Bez obzira koliko tenisica imamo u svom ormaru, čini nam se kako uvijek postoji mjesta za još jedan par, pogotovo kada se radi o klasičnim modelima modnih tenisica koje se nose u gotovo svakoj prigodi. Niti ovo proljeće ne može proći bez kupovine tenisica koje će postati vaša baza za svaki proljetni outfit. Tenisice ćemo ovog proljeća, osim u klasičnoj sportskoj kombinaciji, nositi i uparene s nešto elegantnijim haljinama i suknjama, kako bi stylinge učinili maksimalno nosivima i iskoristili udobnost koju nam pruža par kvalitetnih modnih tenisica. Naše favorite u Deichmannu smo pronašli u asortimanu brendova Bench, adidas, Nike, Esprit te Graceland.

Ovog proljeća uživajte u novim uzbudljivim trendovima i udobnosti koju nam donose najtraženiji modeli obuće za proljeće 2022. Istražite Deichmann ponudu koja donosi i promocije i uputite se u najbližu trgovinu kako bi ubrzali dolazak proljeća!  

Posjeti Miss7.24sata.hr