Ovo 'Barbie' ružičasto odijelo osvaja Instagram!

Instagram @enaluna
Imaš jedan pokušaj da pogodiš iz koje je high-street trgovine ovo ružičasto odijelo koje bi, da magično oživi, nosila i sama Barbie...
Vidi originalni članak

A pa normalno da je iz Zare! Ovih dana, odnosno ove sezone, španjolski modni gigant Zara apsolutno nas oduševljava iz dana u dan. Svakog tjedna Zara predstavi nekoliko novih komada iz kolekcija za proljeće/ljeto 2018., a mi samo odlazimo u minus na računu... Kako je Zara i inače poznata po genijalnim odijelima koja su već nekoliko sezona standardna prva postava njihovih polica, tako nas ni ne čudi što su već sada izbacili obećavajuće komade za proljeće. Plus: to što su "za proljeće" nikako ne znači da ih ne možeš nositi već sada! Boje se nose u svim sezonama, to smo već odavno naučili, a jedno nas je odijelo posebno oduševilo - pogotovo kad smo skužili da je postalo i novi hit na Instagramu!

Bilo je i za očekivati da će cure totalno poludjeti za Zarinim rozim odijelom, koje doslovno izgleda kao robica u koju smo nekada oblačile svoje Barbie lutke. Odijelo se sastoji od hlača visokog struka sa širokim, presvučenim remenom u istoj boji te blejzerom V-izreza od krepa. Inače, ovo odijelo dolazi i u crnoj te sivoj varijanti, ali naravno da Barbie u nama najviše želi baš ovo rozo! 

Sako od krepa (299 kuna) i hlače s remenom (229 kuna)

Ovo će te odijelo u kompletu koštati 529 kuna, što nikako nije malo, ali super stvar kod odijela je i činjenica da komade možeš nositi u odvojenim kombinacijama te tako dobiti na raznovrsnosti u ormaru. S druge strane, moramo priznati da bi ovo bio super outfit ako si gošća na kojem vjenčanju u proljeće!

Posjeti Miss7.24sata.hr