Ovih 7 high-street komada trenutno obožavaju trendi cure

Instagram
Postoje određeni high-street komadi koji neizbježno završavaju na Instagramu i odjednom nam se čini da ih baš SVI oko nas žele!
Vidi originalni članak

Uvijek nas je fascinirao Instagram i utjecaj koji ima na modni svijet. Svake sezone upravo na ovoj društvenoj mreži otkrijemo naj poželjnije ljetne komade koji se rasprodaju u roku nekoliko dana. Od Zare i Manga pa sve do Topshopa i ASOS-a, pronašli smo sedam komada koje sve trendi cure Instagrama obožavaju. Ali pazi - ne smiješ predugo čekati prije nego kreneš u shopping jer se ovi komadi ne zadržavaju dugo u trgovinama. 

Topshop pletena torbica, 185 kuna

Pletene torbice popularne su cijelu sezonu, ali ova Topshop crvena oduševila je trendseterice diljem svijeta. Idealna je za plažu, ali i svaki izlazak izvan nje. Vrećasta torbica poput ove totalno je praktična jer u nju možeš potrpati baš sve stvari koje ti mogu zatrebati za vrući ljetni dan. 

ASOS prugasta haljina, 270 kuna

Koliko je ova haljina savršena? Mi smo potpuno oduševljeni njome! A očito sve naše omiljene trendseterice jer je na ASOS-u već nekoliko dana potpuno rasprodana i postoji lista čekanja za nju!

Mango blejzer, 590 kuna

Gingham je i ove godine IN! Insta djevojke ga najviše vole u varijanti blejzera ili odijela, a ako tražiš jedan investicijski komad onda je to svakako ovaj Mango model.

Zara karirana haljina, 299 kuna

O ovoj smo se Zarinoj haljini već ranije raspisali, a ludilo oko nje u međuvremenu se nije smanjilo... S cijenom od 299 kuna ova je haljina postala jedan od IT komada iz Zarine ljetne kolekcije, a potpuno nam je jasno i zašto. Trendi, moderna, tako cool, a totalno jednostavna.

Monki blejzer, 220 kuna

Cvjetno odijelo? Hvala, uvijek! Monki je jedan od vodećih high-street brendova na ASOS-u, a ovaj nas je cvjetni blejzer osvojio na prvu. Zelena je postala jedna od omiljenih boja modernih cura, a najbolje od svega je to što odlično stoji svim tonovima kože. 

ASOS haljina, 405 kuna

Genijalna ASOS haljina koja je u rekordnom vremenu postala obožavani komad trendi cura s Instagrama. Kombinacija različitih printeva čini ju super posebnom i apsolutnim statementom, a s druge strane, na njoj ima nešto toliko jednostavno i upečatljivo da ju je nemoguće ne poželjeti u ormaru.

Mango haljina, 420 kuna

Ova genijalna Mango haljina dolazi u dvije nijanse i potpuno je nemoguće odabrati koja nam je draža. Prugasti print nam je već dugo omiljen, a ovaj model haljine savršeno naglašava svaku žensku figuru. Obožavamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr