Ovih 5 modela ravnih cipela najbolje će se slagati s trapericama - stvorit će jako trendy kombinacije

Instagram @elodieromy
Vidi originalni članak
  • Traperice su, neovisno o modelu, jedan od osnovnih komada koji se nalazi u baš svakom ormaru 
  • Toliko ih obožavamo jer njihovoj svestranosti nema kraja i zaista ih možemo kombinirati s baš svakim komadom odjeće, ali i obuće 
  • Kada je riječ o obući, trenutno nam je najdraža ona ravna u kojoj možemo provesti cijeli dan. Izdvojili smo pet modela ravnih cipela koji će ove jeseni biti najtrendi u kombinaciji s trapericama
  • Pročitaj također: Ovako raskošne plišane mokasinke dugo nismo vidjeli, a i cijena im je odlična

Svestranosti traperica, kada je riječ o kombiniranju s drugim komadima odjeće, ali i obuće, nema kraja. S trapericama, bez obzira na njihov model i boju, možemo stvoriti bezbroj modnih kombinacija koje odlično funkcioniraju u svim prilikama, bilo da se radi o skroz casual kavi s prijateljicama i izvršavanju svakodnevnih obaveza ili pak o odlasku na posao ili večeru. Razinu ozbiljnosti svakog outfita s trapericama će, između ostaloga, odrediti i vrsta cipela koje nosimo s obzirom na to da se one slažu s raznim štiklama poput salonki i sandala, s raznim čizmicama, ali i sa svim modelima ravnih cipela poput tenisica, mokasinki i slično koje su nam posebno drage jer su najudobnije i u njima možemo provesti najviše vremena. 

S obzirom na to da modela ravnih cipela ima gomila te da je teško sve pobrojati i uopće obratiti pozornost na njih, izdvojili smo ih pet koji će, ove jeseni, stvoriti najtrendi outfite u kombinaciji s trapericama svih vrsta. 

Traperice i balerinke

Balerinke su, u posljednjih nekoliko godina, doživjele veliku renesansu i definitivno više nisu vezane samo za djevojčice i proljetne outfite. Sada ih itekako nosimo ujesen i to u najzanimljivijim modelima kao što su oni od brušene kože, lakirani, u razigranim bojama... S obzirom na to da se radi o cipelama koje vizualno izdužuju stopalo najbolje bi ih bilo kombinirati s trapericama širokih nogavica koje će prekriti dio stopala i napraviti savršen balans. 

Traperice i klompe od brušene kože

Natikače, čini se, nećemo zaboraviti s ljetom i bome ćemo ih nositi i tijekom jesenskih mjeseci. Naravno, u nešto zatvorenijem obliku - klompama te u kombinaciji s čarapama za dodatnu dozu topline. Klompe koje su izrađene od brušene kože tu će se najviše isticati, a najpopularniji model zasigurno će biti Boston iz Birkenstock tvornice. 

Traperice i mokasinke

Baš kao traperice, i mokasinke su vrlo svestrane i svakom outfitu daju dozu profinjenosti. Izvrsno se slažu i sa širokim, ali i sa skinny modelima traperica, a kada malo zahladi možeš im dodati i zanimljive čarape i tako stvoriti baš trendy, a udobnu kombinaciju. 

Traperice i tenisice

Tenisice su ona vrsta obuće koju baš nikada nećemo zanemariti i koja se, u baš svakom modelu, slaže s trapericama. Iako su ove godine najpopularnije Adidas Samba i drugi slični modeli, uz traperice zapravo možeš kombinirati koji god model tenisica poželiš. 

Traperice i statement cipele

Iako obuću, osobito onu svakodnevnu, najčešće kupujemo u nekim neutralnim bojama koje idu uz sve, ponekad se trebamo malo poigrati. Recimo, ove je godine leopard uzorak preplavio sve što je mogao preplaviti pa tako i obuću. Cipele s takvim uzorkom ili u nekoj jarkoj boji, izvrsno će nadopuniti basic prirodu traperica. 

Posjeti Miss7.24sata.hr