Ove jeseni nosimo oversize kožne jakne, pronašle smo najljepše modele

Instagram @its.pamf oversize kožna jakna
Vidi originalni članak
  • Kožna jakna omiljena je jakna za jesen, a ove sezone posebno volimo nositi oversize modele
  • Njihova opuštena forma omogućuje stvaranje zanimljivih, casual outfita u dnevnoj ili večernjoj varijanti
  • U trenutnoj ponudi high street i luksuznih brendova, pronašle smo najljepše modele oversize kožnih jakni

Kožne jakne jedan su od temeljnih jesenskih statement komada, a svake sezone možemo vidjeti drugačije verzije. Motorističke kožne jakne, bomber kožne jakne, crop kožne jakne ili kožni sakoi omiljena su jakna za jesen, a ove modne jeseni, krasi ih još jedna karakteristika - većina modela je oversize.

Široke traperice i glomazne čizme trenutno su vrlo popularni modni komadi i njihove oversize forme vladaju trendovima. Predimenzionirani kroj pojavio se i među modelima kožnih jakni, od motorističkih do bomber modela.

Opušteniji krojevi i siluete koje izgledaju kao kožne jakne iz 80-ih, jednostavni su za kombiniranje te će odlično izgledati i u casual outfitu s trapericama i bijelom majicom, kao i u kombinaciji s haljinom!

Moda Mom jeans i dalje su kraljice traperica, pronašli smo najbolje modele

Oversize kožne jakne, ali i kožne jakne općenito, u svojim najjednostavnijim verzijama, većinom dolaze u neutralnim nijansama poput crne, smeđe, bež i bijele te uz dodane metalne detalje u srebrnoj ili zlatnoj boji. Odabirom kožne jakne u jednoj od ovih boja proširujemo mogućnosti kombiniranja te lakšeg uklapanja u našu garderobu!

Predimenzionirane kožne jakne posebno će se istaknuti u outfitu, a uvijek ih možemo stilizirati na drugačiji način, nošenjem samo preko ramena, otkopčane ili zakopčane.

Kaubojske čizme, koje su također izrazito popularne ove jesenske sezone, oversize kožnoj jakni dat će opušteni, cool efekt, a u kombinaciji s mekanom pletenom haljinom, savršeni jesenski look bit će stvoren u trenu!

Da će oversize kožne jakne i modni lookovi brojnih influencerica biti pravi modni hit, moglo se naslutiti još na revijama za jesen/zimu 2022. kad su brojne modne kuće, poput Prade i Chloé predstavile svoje inačice oversize modela.

Moda Torbica u obliku goluba, Dior štikle sa soknama... kakva nas moda čeka u drugoj sezoni 'I tek tako'?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr