Ove torbe za plažu su veliki hit ovog ljeta, pronašle smo najslađe u našim trgovinama

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Bez velike torbe ne krećemo na plažu jer volimo u nju utrpati puno toga, od kreme za sunčanje, boce s vodom, knjige i tko zna što još sve ne
  • Svoju kožnatu nemoj ni pomišljati nositi jer će se uništiti
  • Osim što su trendi, lagane i praktične, ove torbe će dobro izgledati i u drugim prilikama poput izlaska u grad

Odlazak na plažu nezamisliv je bez velike torbe, a najbitnije je da ti u nju stane baš sve što si zacrtala: od ručnika, pa do zaštitnih krema, knjige i svega onoga što misliš da ti može zatrebati. Naravno da je važno da je velika i lijepa, ali nije nebitan ni materijal torbe, jer na plažu ne možeš nositi kožnatu torbu. Osim što će je brzo ugrijati, sunce i morska sol izgrist će kožu i oštetiti je, zato je najbolje imati pletenu, platnenu ili torbu od vinila. A baš takve smo pronašli u našim trgovinama - možda ćeš među njima i ti pronaći svoju idealnu!

1. Platnena praktičnost 

Od laganog materijala su i živopisnih uzoraka i boja, ali i dovoljno velike da ubacimo sve što nam treba za plažu. Model ovakvih torba nikad neće zastarjeti, iz godine u godinu one su uvijek u modi, ponajviše zbog svoje praktičnosti i mogućnosti pranja. Možemo ih pronaći s raznim natpisima koji su jako trendi, ali i s raznim printevima. Cijene ovakvih torbi u trgovinama se kreću od 49,99 kn do 199,99 kn. 

2. Pletene ljepotice

Pletene ili heklane, veliki su hit koji ćeš ovog ljeta viđati na plaži, ali gradskim ulicama. Pronašli smo one izrađene od bambusa, slame, ali i končane koje su nešto laganije. Super je što su i sve ove torbe glomazne pa ne moraš strahovati kako ti nešto neće stati u nju. U trgovinama im se cijene kreću od 99,99 kn do 199,99 kn.

Moda Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu

 

3. Bljesak vinila

Kod torbi od vinila je ili prednost ili nedostatak što se vidi što nosiš u njoj, a na tebi je da odlučiš smeta li te to ili ne. No, jako su trendi i jako dobro izgledaju i možeš ih pronaći u raznim veličinama, ali i bojama. Osim što je možeš koristiti za plažu, praktična je i za svakodnevicu. Cijene se kreću od 49,99 kn do 129,99 kn. 

Beauty Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud

4. Torbice za minimalistice

 U trgovinama ih možemo pronaći u raznim oblicima, ali ove sezone okrugle su veliki hit. Napravljene su od različitih materijala, poput bambusa ili konca, a osim za plažu, stvorene su i za večernju šetnju gradom i pristaju odlično uz svaku kombinaciju. No, ako ih nosiš na plažu, jasno ti je da ćeš ručnik morati prebaciti preko ramena i u njoj ponijeti samo najosnovnije. Pronašli smo preslatke po cijeni od 129,99 kn, pa sve do 299,99 kn.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr