Ove hlače se očito vraćaju na scenu, bez obzira što mislili o njima. Pa, bolje je da ih zavolimo

Instagram @xeniaadonts
Vidi originalni članak
  • Traperice i kožne hlače najpopularniji su modeli tijekom jeseni, ali na scenu stupa novi stari model
  • Samterice neki vole, mnogi ne, a vraćaju se na velika vrata. Ne možemo osporiti njihov starinski šarm 
  • Inspirirani kombinacijama djevojaka čiji stil volimo pratiti, bacili smo se u potragu za samtericama i donosimo 10 odličnih modela
  • Pročitaj više: 15 stylish modela samterica iz aktualne H&M ponude iz kojih se ove sezone ne skidamo

Početak jeseni uvijek s osmijehom dočekamo jer to znači i povratak u naše omiljene traperice, a kako se približavamo hladnijim danima hlače od kože (ili umjetne kože) krenu prevladavati u našim modnim izborima. Bez obzira koliko volimo ove modele i koliko su nosivi, čini se da ove jeseni neće samo oni voditi glavnu riječ. Naime, na modnu scenu se vraćaju nekada zaboravljene, prema nekima anitrendovske i demodirana, ali ove sezone voljene - samterice.

Ako si odrastala tijekom 90-ih godina, sigurni smo da imaš barem jednu fotografiju u istima, a došlo je vrijeme da ih ponovno ubacimo u ormar. Ili izvučemo s njegova dba I da, mogu biti veoma stylish. Samterice su oduvijek bile hlače koje nose coolerice, a voljela ih je i nosila Jane Birkin koja je bila i ostala jedna od najvećih modnih ikona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by selby kosky (@styledtherapy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katey & Betsy (@twopeasinablog)

Samterice su tijekom godina izgubile na popularnosti, a sad se vraćaju u drukčijem stilu, daleko od opuštenog, ili nekad davno hipijevskog, kao elegantni, čak i luksuzni komad. Mogu se nositi na ravnu obuću, ali i visoku petu, ovisno o prilici i stilu koji želiš postići. Samterice dolaze u raznim bojama, iako su najpopularniji smeđi i tamnozeleni modeli, ne moraš se vezati nužno samo za njih već se možeš poigrati i dodati outfitima zanimljivu igru dimenzija i boja.

 

S ponovnim povratkom samterica u trgovine, nismo mogli odoljeti, a da ne izdvojimo nekoliko modela koji su nam zapeli za oko. U njima ćemo provesti veći dio jesenske sezone, to je sigurno.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr