Ove dvije Pepco trenirke nisu u klasičnim jesenskim bojama, ali su jako slatke i udobne

PEPCO Pepco
Vidi originalni članak

Čini li se to samo nama ili čim kalendarski uđemo u jesen iz ljetnog sna vadimo svoje omiljene trenirke? Nosimo ih u šetnji po prirodi, po kući, ali i u svim prilikama kada nam je udobnost na prvome mjestu, a nije nužno da smo jako dotjerane. Ipak, uz to što ne želimo da nas nešto steže i stišće, važno nam je da su naše trenirke i slatke te stylish koliko je moguće.

Pepco je na web shopu dobio upravo takve modele. Riječ je o trenirkama iz linije Bekkin, koje dolaze u dvije boje, prljavo ružičastoj i zelenoj mint nijansi i iako su boje veoma ne klasične za jesen, nama su se baš svidjele. Ni smijemo zaboraviti ni na cijenu, jer komplet košta 20 eura, a gornji i donji dio se mogu kupovati i odvojeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEPCO Hrvatska (@pepcohr)

Pepco trenirke izrađene su 85% od pamuka i 15% od poliestera, te iako su na prvi pogled u oversized stilu, imaju detalje koji ih čine ženstvenijima. Široki okrugli izrez te zategnuti krajevi čine izgled ženstvenijim, kao i boje koje su nježne i možda više proljetne, ali baš zato nam se posebno sviđaju - malo će nas odmaknuti od tamnih nijansi jeseni. Pepco trenirke sastoje se od gornjeg i donjeg dijela, i iako su namijenjeni da se nose kao komplet, možeš ih. naravno. kombinirati međusobno ili nositi odvojeno. 

Gornji dio Pepco trenirke je u stilu oversized majice, i to onog modela u koju uronimo kada žudimo za toplinom i sigurnosti. Dok su hlače u nešto uže, a njihovom finijem izgledu pridonose i nabori ispod pasice struka koji figuru čine izduženijom. Hlače su višeg struka i mogu se stegnuti vezicom. Cijena gornjeg dijela je 10 eura, a jednako toliko koštaju i hlače

Pepco ružičasta trenirka

Pepco mint zelena trenirka

Moda Ovaj komplet nas je zbog uzorka podsjetio na Dior. Baš je ženstven, a može biti trenirka ili čak pidžama

Posjeti Miss7.24sata.hr