Ove čizme obožavate ili zazirete od njih. Lana Klingor ih već nosi, a izdvojili smo slične modele

Instagram
Vidi originalni članak
  • Robusne crne gležnjače do koljena ove bi se jeseni mogle premetnuti u jedan od najtraženijih modela
  • U jednim takvima nedavno je pozirala i Lana Klingor Mihić, koja je svojim odabirom obuće oduševila pratitelje
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i izdvojile slične, ali cjenovno znatno prihvatljivije modele ovih čizama

Bivša pjevačica, influencerica i pasionirana kuharica Lana Klingor Mihić na Instagramu se pohvalila novom jesenskom modnom kombinacijom, a posebnu pažnju pratitelja privukla je njezina obuća. "Divne čizme", "Čizme za 10", "Top", bili su samo neki od komentara koji su pozdravili njezin modni odabir. Riječ je o visokim crnim čizmama na zatvarač koje su ukrašene vezicama i kopčama.

 

NEVENA RENDELI Prazne se baterije napunjene ljeti, jesen je doba za pucanje po šavovima

Premda još uživamo u babljem ljetu, tmurni jesenski dani će pristići i ranije no što to očekujemo. Čizme su nam u tim trenucima sjajni saveznici, a sudeći prema novim kolekcijama upravo će se robusne crne gležnjače naći među najpopularnijom obućom. Influencerica se odlučila na čizme branda Ash čija cijena iznosi 2.799 kuna, a za sve one koji su ovaj model poželjele u svojim ormarićima donosimo tri cjenovno prihvatljivije opcije iz aktualne ponude vodećih high street brendova.

Primjeri: Pull&Bear (379,90 kuna), Zara (599,90 kuna), Bershka (399,90 kuna)

 

Novi trendovi 'Ružne' tenisice su prošlost! A evo koje modele sportske obuće rado nosimo ove jeseni

Ove čizme sežu do koljena, a krasi i jednostavni rebrasti potplat. Pritom možeš birati između 'jednostavnijih' modela koji su ukrašeni vezicama ili onih razrađenijih koje krase detalji poput remene i džepića. Ne brini, neće ti trebati cijela vječnost da ih obuješ budući da dolaze sa skrivenim zatvaračem s unutarnje strane te vezice s prednje strane imaju isključivu dekorativnu ulogu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr