Ove 4 Louis Vuitton torbice nisu samo lijepe već su i pravo ulaganje u budućnost: cijena im samo raste

Instagram @maximemoeckl
Vidi originalni članak
  • Dizajnerske torbice brenda Louis Vuitton ne samo da poboljšavaju svaki izgled, nego su i pametna investicija
  • Nema sumnje, francuska modna kuća Louis Vuitton na svom repertoaru ima bezbroj prekrasnih torbi i stvarno je teško odlučiti koju kupiti pa je možda vrijeme da na njih počnemo gledati kao na investiciju u budućnost
  • Kako bismo ti olakšali odabir, izdvojili smo četiri bezvremenska modela koji su posebno privlačni za ulaganje

Premda su sve Louis Vuitton torbe prilično skupe i moramo dugo štedjeti kako bismo si priuštili barem jednu, apsolutno ih se isplati kupiti. Ne samo iz perspektive modno upućene osobe koja voli kvalitetnu klasiku, nego i iz financijske perspektive. Naime, cijene luksuznih torbica stalno rastu što tvrtka opravdava sve većim troškovima u proizvodnji klasika kao što su Multi Pochette, Neverfull i slično. No, nisu samo troškovi proizvodnje ti koji dižu cijene sve više, nego i povećana potražnja koja također podiže vrijednost dizajnerskih Louis Vuitton torbi.

Zbog sve veće potražnje za ovom robom, možemo biti sigurni da se na sljedeće poskupljenje neće dugo čekati. Stoga se sada isplati uložiti u željenu dizajnersku torbicu. Otkrit ćemo ti koje su Louis Vuitton torbe pametna investicija.

Koje Louis Vuitton torbe su najbolja investicija?

Pitaš se koje su Louis Vuitton torbe najbolja investicija? Imamo odgovor za tebe. Kultni Speedy, svestrani Neverfull, elegantni Sac Noé i bezvremenski Pochette Accessoire među najtraženijim su modelima sa svojim klasičnim monogramom. Vrijednost ovih klasika porasla je u posljednjih nekoliko godina i podjednako su traženi među kolekcionarima i ljubiteljima mode. Osim njihove visoke kvalitete, njihov bezvremenski dizajn čini ih torbicama koje nikada ne izlaze iz mode i isplativo su ulaganje. 

Sac Noé

Počinjemo s pravim klasikom iz Louis Vuittona - Sac Noé. Torba je izvorno napravljena 1932. godine za transport pet boca šampanjca. Čak i danas, oko 90 godina kasnije, ova torba sa svojim legendarnim monogramom i dalje je nevjerojatno popularna. Nije iznenađujuće, jer ne samo da možeš pohraniti puno stvari u ovaj must-have i uredno je zatvoriti uzicom, nego ju možeš i udobno nositi preko ramena. Naravno, pristaje uz bilo koju odjeću, od chic do ležerne. Trenutna cijena: oko 1700 eura.

Speedy

Bilo u poslovnom looku, kao večernja torbica ili u šopingu - Speedy model Louis Vuittona definitivno je univerzalno primjenjiv. Osim toga, sve što nam treba u pokretu može se spremiti u ovu elegantnu torbicu s ručkom. Ali prijeđimo na stvar, ovaj model također je podložan značajnom povećanju cijene, zbog čega je investicija zajamčeno isplativa. Naime, 1994. godine Speedy 30 navodno je koštao 345 eura, a sada ista torba ima drastično veću vrijednost. Trenutna cijena: oko 1600 eura.

Moda Je li ovo koktel? Voćni kup? Ne, nego torbica s kojom sigurno nećeš proći nezapaženo

Pochette Accessoire

Pochette Accessoire jedna je od najpopularnijih torbica brenda Louis Vuitton, teško ju je nabaviti čak i u njihovim stacionarnim trgovinama i često je rasprodana – premda nova verzija male torbice s ručkom nije baš jeftina. Čak i kao vintage verzija vrlo je tražena i stoga ju je teško nabaviti. Torba je poznata po svom kultnom pravokutnom obliku. Trenutna cijena: oko 1300 eura.

Neverfull

Apsolutno bezvremenska, moderna, a opet praktična - Louis Vuitton Neverfull torba. Ovaj model je remek-djelo francuske dizajnerske kuće kojim se i dalje žestoko trguje kao vintage modelom. Naziv torbe govori sve jer Neverfull nudi dovoljno prostora za pohranu svih predmeta koji su ti potrebni u svakodnevnom životu. Može se izvrsno koristiti i kao putna torba. Ulaganje u ovaj must-have uvijek se isplati. Naime, čak i ako se u jednom trenutku poželiš rastati od Neverfulla, cijena klasika teško da će pasti prilikom preprodaje. Unikatan rabljeni predmet stoga se još više isplati. Trenutna cijena: oko 1500 eura.

3 stilska savjeta za Louis Vuitton torbe

Louis Vuitton torbe nisu samo modni dodatak, nego se smatraju i statusnim simbolom. Kako bi osigurala da tvoja dizajnerska torbica bude pravilno predstavljena, možeš slijediti sljedeće stilske savjete…

1. Manje je više! Jedna od mogućnosti je nositi torbu kao statement komad, a ostatak odjeće neka bude jednostavan. U kombinaciji s ležernim trapericama visokog struka i suptilnim topom jednobojne boje, tvoj osnovni outfit uljepšava upečatljiv uzorak torbe Louis Vuitton. Zbog toga luksuzna torbica privlači poglede i savršeno se ističe. Modni stručnjaci ne savjetuju upečatljive printeve koji bi potencijalno mogli smetati dizajnu luksuzne torbe.

2. Za ležeran izgled, Louis Vuitton torbu je najbolje stilizirati uz tenisice, skraćeni top i traperice. Dodatnu cool dozu možeš si dati i noseći torbicu preko ramena.

3. Ako želiš više elegantan look, torbu možeš nositi u ruci i kombinirati je uz chic haljinu ili odijelo. Jednostavni dodaci koje ćeš uskladiti sa zlatnim detaljima svoje Louis Vuitton torbe savršeno će zaokružiti tvoj izgled.

Moda Bottega Veneta i Gucci za manje od 30 eura? Skoro, H&M ima dva sjajna modela torbi koji im jako nalikuju

Posjeti Miss7.24sata.hr