Ovaj zaručnički prsten srušio je Internet!

Pinterest/Raymond Lee Jewelers
Ako ga poželite gledati na svojoj ruci morat ćete izdvojiti "skromnih" 28 tisuća kuna...
Vidi originalni članak

Nakon što je otkriveno koja je vjenčanica zaslužila titulu najljepše na svijetu, zahvaljujući popularnosti na Pinterestu, predstavljen je i najpopularniji (ili najljepši, kako god želite) zaručnički prsten o kojem maštaju mnoge žene.

Omiljena društvena mreža mnogih (budućih) mladenki, Pinterest, neiscrpan je izvor ideja koje vam mogu pomoći u realizaciji vašeg dana iz snova. No, odredište je to i dama koje tek maštaju o vjenčanju, ali i zarukama. 

Upravo je tamo pronađen i najljepši zaručnički prsten.

Riječ je o modelu Verragio Venetian, a ako ga poželite gledati na svojoj ruci morat ćete izdvojiti čak 4 300 dolara (oko 28 400 kn)!  No, zanimljivo je kako je to akcijska cijena. Naime, čak i luksuzni komadi nakita podliježu aktualnim sniženjima pa je prije nekoliko mjeseci upravo ovaj prsten koštao čak 14 700 dolara! Morate priznati, to se zove sniženje...

Njegovu cijenu opravdava 18-karatno bijelo zlato od kojeg je izrađen, ali i dijamanatni detalji kojima je ukrašen.

No, ako je to unatoč njegovoj ljepoti previsoka cijena za vas, uvijek se možete ugledati na Milu Kunis i Ashtona Kutchera koji su svoje vjenčano prstenje kupili na Etsyju za skromnih 90 dolara (oko 590 kn).

 

Posjeti Miss7.24sata.hr