Ovaj par sa špice savršeno se modno uskladio, nema greške

Pixsell/Emica Elveđi
Vidi originalni članak
  • Sređeni par sa zagrebačke špice uskladio je odjevne kombinacije, bez i najmanjeg odstupanja
  • Slučajno ili namjerno? Uglavnom, za šetnju su odabrali odječu u bijeloj i smeđoj boji
  • Kako se tebi sviđaju njihov izbor odjeće: savršen sklad ili suviše monotono?

Veoma stylish i udobnu zimsku kombinaciju, odnosno kombinacije, izabrao je ovaj par koji smo uhvatili na zagrebačkoj špici. Sunčan dan u ovo hladno vrijeme par je iskoristio za šetnju, no ono što je privuklo pozornost jest da izgledaju poput modnih blizanaca. Slučajno ili namjerno, zgodna brineta i njezin partner odjeveni su gotovo identično, naravno u muškoj i ženskoj varijanti. 

Moda Muška moda sa zagrebačke špice: i dečki vole Louis Vuitton torbice

Čak je i raspored boja identičan. Oboje su odabrali toplu smeđu boju duhana, ona za elegantan kaput, on za toplu jaknu s krznenim okovratnikom. Ispod - bijelo. Ona bijelu pletenu haljinu s dolčevita okovratnikom, on - bijelu dolčevitu. Ona ima smeđe čizmice, i on fine muške chelslea čizme, samo nešto tamnije. Ispada da jedinu razliku čine njegove crne traperice (razumljivo) i njezina torbica s lancem - isto razumljivo. I naočale, sunčane ili dioptrijske.

Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala

Od dodataka svom trendi outfitu, brineta se odlučila za decentni zlatni lančić s privjeskom. Nosila je neutralni make up, a razigranost njenoj kombinacijiji dala je blago valovita kosa. Čini se kako se par šetajući udubio u razgovor, no njihov dotjerani izgled  sigurno nije veselio samo njih.

Posjeti Miss7.24sata.hr