Ovaj model kamuflažnih cargo hlača hit je među svjetskim zvijezdama, a nosi ih i Tanja Dragović

Instagram @tatjana.dragovic
Vidi originalni članak
  • Ove godine još je jedan popularan modni komad iz 2000-ih doživio svoj povratak, riječ je o kamuflažnim cargo hlačama
  • Trend su prisvojile brojne svjetske zvijezde i influenserice, ali i naše domaće, a čini se kako im se posebno sviđa jedan model
  • Riječ je o širokim kamuflažnim hlačama s velikim džepovima brenda The Attico, a nose ih Irina Shayk, Rihanna, Tatjana Dragović i Borna Kotromanić

Inspirirane vojnim hlačama i cargo modelima, s tipičnim bočnim džepovima, kamuflažne hlače savršene su za razne prilike, kako one više casual i sportske tako i za večernja izdanja ako se upotpune sa štiklama i drugim modnim detaljima. Mogu se nositi uz običnu trenirku ili majicu, ali posebno dobro stoje na kratke topiće - baš kako ih nose i poznate trendseterice. 

Moda Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame

Talijanski brend The Attico, iza kojeg stoji poznati milanski modni duo Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini, početkom godine izbacio je svoj model kamuflažnih cargo hlača. "Girlfriend jeans are the new boyfriend jeans," napisali su na svom Instagram profilu uz fotografiju Rihanne u njihovom modelu popularnih hlača. Rihanna je cargo hlače nosila s ružičastim topom i šeširom iste boje.

I poznati supermodel Irina Shayk viđena je u The Attico kamuflažnim cargo hlačama koje je iskombinirala s narančastim korzetom i sandalama na petu. I jednoj i drugoj zvijezdi stoje odlično!

"Attico's Fem hlače jedan su od omiljenih stilova naše urednice ove sezone. Izrezane od trapera do namjerno prevelike siluete, umrljane su kamuflažnim printom i opremljene brojnim parovima džepova," opis je ovog modela na The Attico web shopu. 

A da su u korak s modom i trendovima i naše zvijezde, potvrdile su i naše domaće zvijezde i trendseterice. Popularni model brenda Attico nosi lijepa Tatjana Dragović koja je hlače iskombinirala s malim crnim topićem i štiklama. 

I Borna Kotromanić se na Instagramu pohvalila istim hlačama. Borna, poznata po svojim odvažnim modnim kombinacijama, iste je nosila na još hrabriji način nego Rihanna i Irina i hlače iskombinirala s ružičastim grudnjakom i zelenim sakoom. 

Borna je, izgleda, ponosna što modni ukus dijeli s Rihannom i Irinom te je na svom Instagramu objavila i paralelne fotke svog looka s onim od Rihanne i Irine. 

"Irina i I", napisala je u opisu fotografije na koju su njeni pratitelji komentirali kako blista i izgleda bolje od Irine. Slično su komentirali i za fotografiju uz Rihannu, napisavši: "Tim Borna".

Na kome se tebi najviše sviđa ovaj popularni model?

Posjeti Miss7.24sata.hr