Ovaj kroj traperica laska svakom obliku tijela. Pogledaj kako ih dobro nosi ova prolaznica

Pixsell/Ivo Čagalj
Vidi originalni članak
  • Čine nas vitkijima, izdužuju i dodaju nam na visini, lijepo stoje na stražnjici te struk čine vitkim
  • Kad sve ovo pročitamo, koja žena ne bi nosila traperice naglašeno širokih nogavica
  • Pogledaj kako ih je lijepo isfurala dama sa splitske rive - a figuru možemo samo pohvaliti
  • Pogledaj kakve se nude u dućanima jer... to će biti glavna silueta proljeća

Traperice, kao općenito i sve hlače širokih nogavica imaju sjaj i eleganciju po mjeri krojenih hlača, no ipak su nonšalantnije. Nevjerojatno su udobne, a osim toga izdužuju noge, lijepo prijanjaju na bokovima, sjajno ocrtavaju stražnjicu... Krojene tako da je struk visok (na nekim ovogodišnjim modelima čak toliko visok da se gornji rub hlača približio grudima) što još više stvara dojam dugih nogu i dodaje nam na visini.

Pogledaj kako samo lijepo stoje ovoj dami koja je prošetala rivom u splitu. Hlače poželjnog kroja od tamnoplavog trapera kombinirala je s kratkom pilotskom jaknom, bajkerskim čizmama i majicom zmijskog uzorka. Dojam je naglasila torbom sa srebrnim lancem i crnom mornarskom kapom. Sviđa nam se!

Također, ovaj model traperica često se nosi tako dugih nogavica da prekrivaju cipele i dosežu do tla (što nas opet čini optički višima i dužih nogu). Fora je tada ispod odjenuti visoku petu, ako ti je stalo da dobiješ te dodatne centimetre. Ovaj model traperica jednako dobro stoji i visokim i niskim curama, i vitkim i punijima, a izdužuje čak i ako nosimo crop verziju sa skraćenim nogavicama.

Ulična moda Oduševio nas je potpuno crni i pomalo otkačeni stajling ove lijepe Splićanke

Traperice napadno širokih nogavica bile su vrlo popularne sredinom 2000.-ih, no modni znalci tvrde da će ovog proljeća upravo one biti najprepoznatljivija ženska silueta. Naravno, uz vrećaste traperice. Evo tri dobra modela iz ponude high-street trgovina.

S lijeva nadesno: Zara (229,90kn); Stradivarius (229,90kn); Zara (229,90kn)

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr