Ovaj brend natikača i japanki suvereno vlada modom gotovo četiri desetljeća, a novi modeli su apsolutni hit

Instagram @riderhrvatska
Vidi originalni članak

Brend Rider je ''začet'' u Brazilu, a lansiran je 1986. godine i predstavlja još jedan od brendova Grendene asortimana. Brazilci ne nose natikače, već ''rajderke'' i to je samo jedan od dokaza trajne popularnosti ovog brenda. Rider obuća nisu tek sandale i natikače - one su stav! U ponudi brenda Rider možeš pronaći sandale, natikače i japanke koje su moderne, ali i udobne.

Kao ekološki osviješteni brend, Rider intenzivno radi na razvijanju novih održivih rješenja, što je svakako dodatan plus i razlog da ovo ljeto odabereš upravo Rider natikače ili japanke. 

Rider potiče individualno izražavanje, što znamo cijeniti kod brenda, a obzirom da podržavamo originalnost, u nastavku ti donosimo neke od naših ljetnih favorita iz muške kolekcije brenda Rider.

RIDER R1 ENERGY AD

Ove šarene ljepotice inspirirane su posterima i surfanjem, a za izradu motiva koristila se tehnika fototiska. Rider R! Energy AD su udobne japanke stvorene za odmor i opuštanje - u gradu, na bazenu ili na moru!

RIDER CAPE XVI AD

Zajaši valove u novim XVI AD japankama! Ključna značajka ovog modela je teksturirani potplat koji pruža maksimalnu potporu kralježnici i stopalima. Japanke imaju mekani Eva uložak od suhe pjene koji pruža neopisivu udobnost.

RIDER R1 STYLE AD 

Rider R1 Style praktične su i svestrane japanke koje će se s lakoćom uklopiti u svaki tvoj stajling. Dok izvana izgledaju vrlo jednostavno, s unutrašnje strane potplata krase ih crvene prugice koje im daju zanimljivu, tropsku notu. 

RIDER BAY XII AD 

Bay natikače imaju jedinstveni potplat koji nudi izvrsnu potporu zahvaljujući prepoznatljivom, mekanom Eva ulošku od suhe pjene, a posebno se ističu u masi zahvaljujući funkcionalnom dizajnu - s bočne strane imaju dvostruke otvore za protok zraka i napravljene su od vodootpornih materijala, zbog čega će se tvoja stopala manje znojiti.

RIDER SMASH AD

Anatomski uložak i jednostavno obuvanje ono su po čemu se ove natikače razlikuju od ostalih Rider natikača. Gumirani gornji dio daje im sportski izgled, no to ne znači da ih ne možeš uklopiti u svoje svakodnevne odjevne kombinacije. 

RIDER R LINE PLUS AD

Hrabar dizajn i oblik koji jamči udobnost najbolje opisuju R Line Plus natikače. Inspiracija za ove natikače bile su tenisice za trčanje, kako za vizualni, tako i za funkcionalni identitet. Udobni uložak s visokim reljefnim valovima pruža masažni učinak pri nošenju.

RIDER FREE SLIDE AD

Ako naginješ minimalističkim modnim komadima i preferiraš eleganciju, ovo su natikače za tebe. Rider Free natikače izrađene su od materijala koji se iznimno brzo pere i suši, a inspirirane su retro tenisicama za trčanje, s laserskim teksturama koje oponašaju njihovu građu. Krase ih kontrastne linije koje im, uz logo i natpis sa strane, daju moderan izgled.

RIDER FREE MIX II THONG AD

Rider Free Mix garantira udobnost i fleksibilnost zahvaljujući svom anatomskom ulošku. Dolazi s dva otiska na preklopu: jedan je inspiriran košuljama koje obično nose surferi, a drugi je kockasti otisak s puno osobnosti. 

RIDER SPIN THONG AD

Rider Spin japanke inspirirane su urbanim stilom koji je najviše ukorijenjen u skateboardingu, anajupečatljiviji elementi su gumeni potplat i određena jednostavnost u dizajnu, kao i otporni materijali od kojih su izrađene. Ove cool japanke možeš nositi u raznim prilikama i kombinirati ih s raznim odjevnim komadima. Podjednako dobro će se uklopiti uz cargo hlače, lanene bermude i donji dio trenirke.

Rider natikače potražite na otocima na sljedećim lokacijama: u Zagrebu (Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East i Sport Way), u Sv. Križ Začretje (Roses Outlet), u Splitu (City Center one Split i Mall of Split), u Zadru (Supernova Zadar), u Trogiru (Marisa Trogir), u Varaždinu (Lumini), u Osijeku (Portanova), u Puli (Max City), u Poreču (4Seasons), na Krku (Capitol), u Biogradu na moru (Borsha & Takuin) te u Orebiću (Boutique Žiža i Ipanema).

Posjeti Miss7.24sata.hr