Ova torba od rafije izgleda tako elegantno i skupo, ali nije! Odličan je komad po pristojnoj cijeni

Next Foto: Next, torba od rafije
Vidi originalni članak

Bez čega ne možemo zamisliti ljetnu garderobu? Pa bez cekera, odnosno torbi od rafije bi nam bilo veoma teško. One su pravo osvježenje s obzirom na to da ostataka godine nosimo torbe u tamnim bojama, čvrstih tekstura i "ozbiljnijeg" izgleda. Ljeti želimo razigranije, ležernije modne dodatke, torba od rafije tu se dobro uklapa. Ipak, naviknuli smo viđati torbe s dugom ručkom i opuštenog izgleda, ali ovoga puta to nije slučaj. Pronašli smo torbu od rafije koja dolazi s neočekivanim izgledom i s igrom tekstura te boja, a izgleda veoma skupocjeno. Riječ je o torbi od rafije modnog brenda Next

Next torba od rafije dolazi u kvadratastom obliku, ima kraće ručke te je se može nositi na podlaktici ili u ruci. Dolazi u svijetloj bež boji i taj dio je u klasičnom rafija stilu, a ono što joj daje posebnost jest kroj - izgleda kao da je načinjena od širokih isprepletenih traka. Crni obrubi na kvadratnim oblicima pak stvaraju jaki kontrast, a sve zajedno izgleda jako fora. 

Da vidimo neku djevojku na cesti kako nosi ovu Next torbu pomislili bismo da je riječ o dizajnerskom komadu poput Bottega Venette, a riječ je o torbi koja košta 44,99 eura. Iako je napravljena tako da se može nositi poput malenih torbi u ruci, u Next torbu od rafije stane sve što ti je potrebno, njezine dimenzije su 30 x 34x 12 cm. Mi se možemo zamisliti kako nosimo laneno odijelo i ovu torbu na kavu s prijateljicom u grad tijekom subotnjih jutara koja su pred nama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr