Baš je romantična: ova s.Oliver prugasta majica nova je definicija mornarskog stila

s.Oliver Foto: s.Oliver, prugasta majica s otvorenim ramenima (29,99 eura)
Vidi originalni članak

Ove smo sezone gotovo u potpunosti zanemarili prugice i okrenuli se motivima limuna, trešanja, rajčica i drugog ljetnog voća i povrća koje sada viđamo na gotovo svim majicama, haljinama, torbama... No, s obzirom na to da ove uzorke viđamo već na gotovo svakom koraku, odlučili smo se na mali zaokret i ponovno se prisjetili prugica. Na to nas je najviše potaknula jedna zanimljiva majica koja nam je, pretraživajući s.Oliver online trgovinu, zapela za oko. 

Naime, radi se o uskoj majici kratkih rukava, ali otvorenih ramena koja stavlja savršen naglasak na ključnu kost, a koju krase tamno plave i bijele prugice - oličenje romantičnog mornarskog stila bez kojeg, u većoj ili manjoj mjeri ne može proći niti jedno ljeto. Ova je majica savršena za svakodnevne, casual outfite u kojima ju možemo kombinirati s kratkim traper hlačama ili suknjama od svijetlog i bijelog trapera, ali i s dugim lanenim hlačama ili hlačama na crtu u bijeloj ili tamno plavoj boji.

Ako ovim kombinacijama želimo dodati još malo boje, možemo se odlučiti na zaigranu crvenu i to u obliku crvene torbice ili crvenih sandala. Kada je riječ o obući, osim uz ravne ili sandale na petu, odlično će se slagati i s tenisicama za koje bi najbolje bilo da su platnene. 

Cijena ove majice na pruge iznosi 29,99 eura, a osim s uzorkom tamno plavih prugica, po istoj cijeni dolazi i u crno bijeloj verziji, odnosno s crnim i bijelim prugama koja nam je isto baš fora i već ju zamišljamo u brojnim zanimljivim kombinacijama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr