Ova prolaznica složila je zamamnu kombinaciju s dugačkom traper suknjom

Pixsell/Tomislav Miletić
Vidi originalni članak
  • Traper suknja se vratila, pomalo drukčija i vrlo zabavna, a ova prolaznica ju je lijepo iskombinirala
  • Njezinom je seksepilu pridodala maštovita majica koja otkriva trbušne mišiće
  • Pronašli smo slične suknje i natikaže u trgovinama

Moramo pohvaliti stajling ove brinete, sjajan u svojoj jednostavnosti. Najupečatljiviji komad je dugačka traper suknja, asimetrična kopčanja, iskrzanog ruba koji seže do poda i s velikim rasporkom na prednjem dijelu. Kombinacija koju se složila s njom vrlo je seksepilna. Prugasta plavo-bijela majica od drapiranog materijala zanimljivog je kroja i otkriva trbuh, čijim se mišićima ova prolaznica sigurno ponosi.

Beauty Pomladi se kod frizera: Šest frizura koje skidaju godine

Na nogama su ovog ljeta vrlo popularne pletene natikače koje je isfurala Zara, a zatim i drugi brendovi u svijetko smeđoj boji. Kao, usoatalom i torbica. Sunčane naočale, malo zlatnog nakita i to je to. Lijepo, otkačeno, a nasmijanu djevojku ova je kombinacija učinila još privlačnijom. Ako ti se sviđa njezin look, u trgovinama smo pronašli slične traper suknje.

Traper suknja očito je vječni komad, stalno se vraća. Ove godine vratila se ponešto drukčija, često vrlo dugačka (no u trgovinama su i dalje i klasične traper suknje, minice ili midi dužine) te asimetrične. No, klasika se nosi i dalje, olovka i zvonoliki kroj. Uz sve nijanse plave, u ponudi je ove godine i puno crnih modela, biraj! 

S lijeva na desno: Zara (229,90kn); Zara (199,90kn); Zara (199,90kn); H&M (oko 210kn)

A evo i natikača s pletenim remenom. Zara ima i dva nova modela, jedan će te posebno razveseliti ako si zaljubljenica u traper, a ove kakve nosi prolaznica pronašli smo u Stadivariusu...

S lijeva na desno: Stradivarius (229,90kn); Zara (499,90kn); Stradivarius (229,90kn); Zara (499,90kn); 

Posjeti Miss7.24sata.hr