Ova prolaznica nije oklijevala s bojama i uzorcima. Kako ti se sviđa njezina luckasta kombinacija?

Pixsell/Miroslav Lelas
Vidi originalni članak
  • Za početak, ono "luskastap" mislimo u najpozitivnijem smislu...
  • Cijenimo kreativnost, originalnost i svaki odmak od već sto puta viđenog
  • A čini nam se da se ova Splićanka baš dobro zabavljala slažući kombinaciju za šetnju gradom

Bura i poluoblačno vrijeme nisu omeli Splićane u šetnji proteklog vikenda, a ni Splićanke da se dotjeraju. Kombinacija koja nikako nije mogla na rivi proći nezamijećeno ova je vesela, zabavna, šarena kombinacija - razvedrila je čak i oblačan, sivi dan na moru. Otkud da uopće krenemo? Sve pršti od boja i uzoraka, a na prvi pogled čudne kombinacije stapaju se u sasvim logičnu cjelinu.

Ulična moda Mija Kovačić vs. Ida Prester: dva osebujna stajlinga i dvije skrivene poveznice poznatih voditeljica

Bijela majica na krupne točkice, odjevena je na suknju sa stripovskim printom na kojem su glavni likovi oni iz Ulice Sezam, Elmo, Bert i Ernie. Duhovit komad. Gore zagasito narančasta čupava bundica, ispod nje neonski zelena vestica, a na nogama kao ciklama ružičaste niske čizme. Iz kojih kao zgodan detalj proviruju čipkaste čarape!

A kad smo kod detalja, ni bijela torbica nije "obična". I ona je čupava, sastavljena od malih komadića tkanine, ali ne upada toliko u oči kao velike žuto-zeleno-crvene naušnice od plastike i tila. Sunčane naočale su pak blijedo ljubičastih okvira. Ruž je crveni, lak na noktima tirkizan...

Što da kažemo? 

U ovako osebujnoj haljini ova prolaznica nije mogla proći nezamijećeno. A svidio nam se i praktični detalj

Možda samo to da modu tako i treba tretirati. Ako nam nije zabavna, ne potiče kreativnost i inspirira nas da se poigravamo s komadima i kombinacijama onda nije užitak kakav bi trebala biti. Kako se tebi sviđa ova kombinacija?

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr