Ova pletena haljina iz HM-a postala je viralna na TikToku: kažu da pristaje baš svima - i ne lažu...

H&M Foto: H&M, pletena haljina (37,99 eura)
Vidi originalni članak

Iako na društvenim mrežama, osobito na TikToku, nešto svako malo postaje viralno i više ne stignemo niti pratiti sve te silne trendove, kada su u pitanju oni modni, ipak uspijevamo izdvojiti nešto vremena za to. Tako smo, scrollajući TikTokom, nabasali na mnoštvo videa u kojima svi spominju pletenu haljinu iz H&M-a i govore kako je to savršena haljina za nadolazeću jesen i da zbog svog kroja pristaje svim tipovima tijela. Naravno da nas je sve to odmah zaintrigiralo pa smo pohitali na H&M web shop kako bismo vidjeli je li ova haljina dostupna i kod nas i baš se obradovali jer smo dobili potvrdan odgovor. 

@kirstenvo The perfect dress 🤍🍂 #hmdress #hm #falloutfit ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

Naime, u pitanju je pletena mini haljina dugih rukava rebraste teksture koja joj daje baš zanimljivu dimenziju i dodatno naglašava struk s obzirom na to da je haljina tek blago strukirana. Rukavi su joj potpuno ravni i sežu do polovice dlanova i time ruke čine izduženijima. Također, načinjena je od mješavine poliestera i vune (doduše, poliester prevladava), ali djeluje meko i ugodno na koži. 

Ova haljina dolazi u tri boje - prljavo bijeloj, kaki i nježno roza, a stilizirati se može na mnoštvo načina. Odlično će se slagati sa svom obućom, bilo da se radi o gležnjačama, bajkerskim čizmama, visokim čizmama na petu ili pak balerinkama, a isto tako će ju baš lijepo nadopunjavati i razne jakne poput balonera, kaputa pa čak i kožne jakne

@apatriciavasques__ The dress that looks good on everyone!! #viraldresshm #viraldress #viraldresstryon #hmdress #dressforfall🍁🍂 #viralhmdress #dressfy #hmhaul #hmtryon #portuguesegirl #portuguese #fy #trend #haultok #autumnoutfits #outfitideas #OOTD #outfitinspo ♬ original sound - 🎶🎧

Osim što dolazi u tri boje, ova haljina dolazi i u velikom rasponu veličina koji se kreće od XXS pa sve do 4XL što zaista potvrđuje da pristaje svakom tipu tijela. Njena cijena iznosi 37,99 eura što nije niti pretjerano s obzirom na to da nam ovo itekako djeluje kao komad koji ćemo moći nositi u raznim prigodama, ali i u narednim sezonama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr