Ova mlada mama modno se uskladila sa svojom preslatkom bebom. Svaka čast!

Pixsell/Owen Humphreys
Vidi originalni članak
  • Ova mlada mama oduševila nas je svojim elegantnim, a jednostavnim stajlingom
  • Odjenula je sako kariranog uzorka u ružičastim tonovima koji je upotpunila bijelom majicom, trapericama s nekoliko detalja
  • Svoju djevojčicu obukla je u crveno bijelu vesticu, pa je dvojac, slučajno ili namjerno djelovao modno usklađeno

Da, s djecom je puno posla, a što manja, to posla više. Stoga treba cijeniti trud svake mlade mame koja se dodatno potrudi da se lijepo uredi kad izlazi iz kuće i uopće nađe vremena za to. Zato pohvaljujemo ovu nasmijanu mladu majku čija je kombinacija koliko jednostavna toliko elegantna, a sadrži i nekoliko "it" komada. Poput ovog sakoa sitnog kariranog uzorka u ružičastim tonovima. Veliki su hit ovog proljeća čemu svjedoče ne samo trgovine pune sličnih modela (i mi smo izabrali za tebe nekoliko atraktivnih) nego i brojne žene koje su ih prigrlile. 

Ova prolaznica na sebe je stavila čak pet žarkih boja - i sve izgleda odlično!

Sako je odjenula na traperice i bijelu majicu, na nogama puderasto roze mokasinke. Stajling je upotpunila dobrim modnim dodacima, bijelim Gucci remenom i isto takvom, dobrom, torbicom te sunčanim naočalama bijelih leptirastih okvira. I, naravno, osmijehom.

A mala šminkerica u kolicima? Trogodišnjakinja (pogađamo li dobro? Četverogodišnjakinja?) ipak je možda premala za elegantni sako, ali crveno-bijela vestica pepita uzorka na kopčanje, s džepovima i velikom kragnom baš podsjeća na mamin blejzer. A tu su još i traperice i cipelice nježne ružičaste boje. Slučajno ili namjerno, ali ovaj dvojac djeluje baš modno skladno. 

Sport Vision Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga

A ako ti se sviđaju ovakvi sakoi, evo ponude iz naših trgovina...

S lijeva na desno: Stradivarius (279,90kn); Zara (399,90kn); Stradivarius (299,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr