Ova mama sa svojom kćerkicom koordinira sve modne kombinacije: “Imamo preko 150 usklađenih outfita”

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Laura i njena kćer Darlene uvijek su u usklađenim outfitima
  • Mama kaže kako je sve počelo iz zabave te da će im to biti lijepe uspomene
  • Svaki preslatki zajednički outfit Laura dijeli na svojem Instagram profilu

Laura Hampson sebe i svoju “mini me” kći, Darlene u jednake modne outfite odijeva od Darleninog rođenja. Zajedničkih, jednakih outfita ovaj mama i kći duo ima čak 150.

39-godišnja Laura obožava koordinirati outfite sa svojom 19-mjesečnom kćeri Darlene, a iza svega stoji Laurina velika ljubav prema modi. Laura živi u Manchesteru te radi za modni brend Monki, kao visual merchandiser.

Laura je objasnila kako ona i njena mala djevojčica outfite usklađuju dva puta tjedno, kad Laura ne radi. Ponosna mama fotografije njihovih preslatkih modnih kombinacija zatim podijeli i na svojem Instagram profilu gdje imaju i mnoštvo pratitelja. Laura kaže da su mnogi oduševljeni njenim i Darleninim usklađenim outfitima i jedva čekaju vidjeti kako ona i Darlene nose modne trendove.

Laurina ljubav prema upečatljivim uzorcima i bojama znači da par ima pregršt modnih kombinacija za sva godišnja doba! Laura je objasnila kako nikad nije odijevala Darlene u “tipičnu” odjeću za bebe. Voli koordinirati njihove outfite pa tako malenu odijeva više po onome što bi i  sama nosila.

Life&style Nitko ne vjeruje koliko ova mama ima godina! Njezina kćer kaže: “Za moju mamu svi misle da mi je sestra”

“Volim nositi jake uzroke, točkice i animal print i jako je zabavno što se mogu odijevati zajedno sa svojom malom djevojčicom. Imam i već pripremljene outfite za toplije dane pred nama, a dosta toga sam kupila i na rasprodaji, rekla je Laura.

Kako bi bila sigurna da su savršeno usklađene bojama, Laura čak zna i obojiti Darleninu odjeću.  

Laura priznaje da je bila jako uzbuđena kad je saznala da će roditi djevojčicu. “Mislim da će voljeti modu baš poput mene.” Laura je rekla kako je svjesna da malena Darlene ima nevjerojatnu garderobu s obzirom na njenu dob, no kaže kako je sve počelo slučajno.

“Odjenula sam Darlene u žuti kombinezon i shvatila da i ja imam nešto slično. Zatim sam i ja odjenula svoj kombinezon i zamolila svog partnera Daryla da nas fotografira, samo iz fore.”

Laura kaža kako ne planira prestati usklađivati svoje i kćerine modne kombinacije – barem dok joj Darelene ne kaže da prestane. “Zabavno nam je i mislim da ću uživati u uspomenama koje sad stvaramo kad Darlene naraste.”

Life&style Mama je nabavila čak 60 kompleta kako bi ona i kći mogle biti isto odjevene

Posjeti Miss7.24sata.hr