Outfit u sivim nijansama na novu je razinu podigla (trenutačno snižena!) Marellina torbica

Instagram @donna.bombonna Foto: Instagram @donna.bombonna
Vidi originalni članak
  • Crvena je jedna od najpopularnijih boja ove sezone, a najlakše ju možda u outfit možemo uklopiti nekim od modnih dodataka
  • Influencerica Donna Lugonja Petković odučila se za Marellin model torbe za svoj crveni naglasak
  • Predivan model od lakirane kože trenutno je dostupan po sniženoj cijeni, a mi smo izdvojile još nekoliko sličnih silueta sa sniženja!

Crvena u svim nijansama najpoželjnija je boja sezone, a u kolekcijama modnih brendova korištena je kao glavna boja u modelima kaputa, haljina i hlača, ali i cipela i torbi te drugih modnih dodataka.

Mikro trend koji je osvojio influencerice krajem prošle godine bile su i efektne najlonke u vibrantnoj crvenoj nijansi, no možda najlakši način na koji ovu upečatljivu boju možemo uklopiti u svoje outfite je kroz manji ili veći model torbice!

Za ovu varijantu odlučila se i Donna Lugonja Petković, koja je modnu kombinaciju u neutralnim bojama podigla prekrasnim modelom crvene torbice od lakirane kože iz kolekcija brenda Marella, koji je trenutno i snižen te dostupan po cijeni od 111 eura.

Donna je svoju crvenu torbicu zaobljenog oblika i s naborima nosila u ruci, no torbica ima i dodatak crvenog remena, što omogućuje i nošenje ramenu!

Crvenu Marella torbicu Donna je kombinirala uz tamnosive hlače širokih nogavica iz Zare, debeli pleteni džemper u nešto svjetlijoj sivoj nijansi s povišenim ovratnikom iz H&M-a te krem teksturirani blazer iz concept dućana mi STORE.

Donosimo još nekoliko modela crvenih torbi u raznim nijansama sličnih silueta kao i Marellina koju nosi Donna, koje su također na sniženju!

Moda Zbogom mala crna haljino, stigla je mala crvena haljina - izdvajamo 12 odličnih modela

Posjeti Miss7.24sata.hr