Outfit pun trendovskih komada: Lidija Lešić kombinirala je H&M traperice s kristalićima i Loewe sunčane naočale

Instagram @lidijalesic Lidija Lešić
Vidi originalni članak
  • Lidija Lešić u outfitu objavljenom na njenom Instagram profilu nosi naizgled jednostavnu kombinaciju kardigana i traperica, no svaki je dio Lidijinog outfita poseban sam po sebi
  • Njene bijele sunčane naočale pravokutnih okvira dio su nove Loewe kolekcije, dok su traperice ukrašene svjetlucavim kamenčićima dio H&M Re-Enchantment Story
  • Dva jako trendi komada Lidija je spojila s klasičnim kardiganom na kopčanje i sandalama s platformom

Lidija Lešić svojim nam je najnovijim outfitom objavljenim na Instagramu ponovno dala odličnu modnu inspiraciju za ležeran proljetni outfit s kojim ćemo u potpunosti popratiti trendove. U ovoj modnoj kombinaciji, kao i obično, Lidija je spojila high street i dizajnerske komade, od Loewe sunčanih naočala do H&M traperica s rasporima na nogavicama.

Plave traperice iz H&M Re-Enchantment Story kolekcije koje krase svjetlucavi ukrasni kamenčići, trend na trapericama koji vole nositi i svjetske zvijezde poput Taylor Swift te je trenutno veliki proljetni trend, Lidija je kombinirala s bijelim odjevnim komadima i modnim dodacima u ostatku outfita. Traperice iz nove H&M-ove kolekcije na hm.com dostupne su po cijeni od 149 eura.

Moda Domaće influencerice odlično uklapaju kaubojske čizme u proljetne outfite, ovo su najbolji primjeri

Klasičan oversize bijeli pleteni kardigan sa smeđim gumbima, Lidija je kombinirala uz bijele sandale Lauren Ralph Lauren, model Hilarie, iz Massa, koje su na njihovoj stranici dostupne po cijeni od 180 eura. Uz ove bijele komade, u njenom su se outfitu posebno istaknule i trendi Loewe sunčane naočale velikih pravokutnih okvira u bijeloj boji, koje su ovoj modnoj kombinaciji dale još posebniji izgled, a na Loewe stranici može ih se kupiti po cijeni od 320 eura, a dostupne su još u crvenoj, crnoj i žutoj boji.

Moda Paula Sikirić stylingu prepunom boja dodala je i upečatljivu Diesel 1dr torbicu

Posjeti Miss7.24sata.hr