Otkrili smo idealne i preudobne plus-size traperice na Asosu koje su korisnice nahvalile

ASOS / Canva
Vidi originalni članak

Potraga za savršenim trapericama ponekad se može činiti kao beskrajno putovanje (ili muka!) koje nema kraja. Sve to postaje još gore ako tražimo curvy ili plus-size modele koji su često označeni kao takvi, a zapravo ne nude udobnost ili, s druge strane, nisu niti malo stylish. Međutim, sad smo pronašli traperice u plus-size veličinama koje bi mogle postati tvoj Sveti gral odjevni komad. One nude udobnost i stil, a dostupne su na Asosu.

Moda 11 najljepših haljina s Oscara: raskošne toalete šetale su crvenim tepihom, a ove su naš izbor

Topshop Curve Joni traperice jedne su od najbolje ocijenjenih plus-size traperica na Asosu

Radi se o Topshop Curve trapericama koje su inspirirane klasičnim Joni stilom. One nisu samo lijepe, već su i dizajnirane tako da istaknu obline na najljepših mogući način. One su trapezice, visokog struka, koje dolaze u plavoj i crnoj boji. Veliki broj kupaca istaknulo je da im je najdraža značajka kod njih ta što su iznimno udobne i neće te žuljati, pogotovo ako većinu danas provodiš u sjedećem položaju. Ove traperice se kreću skupa s tobom.

Ocjena od 4.1 zvjezdice prilično je visoka za ovu shopping platformu, a komentari brojnih korisnica jako su pozitivni. Jedna je rekla da su ovo najbolje plus-size traperice koje idu u trapez, ikad. Druga je rekla da joj pristaju kao salivene i da je impresionirana time kako "grle" njezine obline. Treća je istaknula da obožava ove traperice jer su iznimno laskajuće i jer joj pristaju kao salivene bez da ju ograničavaju u kretanju. Prema recenzijama, jedini minus je to što se radi o dosta dugačkom modelu hlača pa ih je većina morala skraćivati, ali to je i dobra vijest ako si visoka i teško ti je naći traperice u tvojoj dužini ili bi ih htjela nositi na petu.

Moda Kraljica stila, Rosie Huntington-Whiteley, pouzdaje se u ove crne hlače koje trebaju biti u svačijem ormaru

Cijena ovih traperica je dugo bila snižena s 53,99 na 30,00 eura, ali Asos često nudi i dodatne popuste na proizvode pa ih se u ovom času može uloviti po cijeni od najnižih 25 eura! Inače su dostupne u veličinama od 44-54, a korisnice preporučuju naručivanje broja manje nego što inače nosiš jer je stvarna veličina traperica nešto veća od uobičajene. Trenutno je dosta veličina rasprodano, ali vjerujemo da će se ubrzo vratiti u ponudu s obzirom na potražnju.

Savršena ponuda za sve one s malo više oblina

Uzbudljivo je vidjeti koliko je Topshop napredovao kao brend od kada ga je Asos otkupio još 2021. godine, a jedna od najvećih promjena bila je proširenje ponude veličina. Prošla je godina i pol otkad su Topshop komadi konačno postali dostupni i u plus-size i curvy verzijama i ti njihovi komadi izgledaju odraslije, kvalitetnije i uistinu vrhunski, pogotovo u usporedbi s većinom onoga što je trenutno u ponudi za sve one koji traže veličinu 44 ili veću. Čini nam se da će ova iteracija Topshopa, Topshop Curve, biti mjesto gdje će svi oni s malo više oblina moći naći dobre basic, ali i upečatljive komade za dodati u svoju kolekciju odjeće.

Moda Polène ima novi model torbice u metalik boji - već je miljenica modnog svijeta

Posjeti Miss7.24sata.hr