Dobitnici: Osvojite paket Pantene proizvoda

Portal Budi.IN i Pantene vas nagrađuju s tri poklon paketa proizvoda, dva iz Pantene styling kolekcije i jedan paket iz Pantene Intensive Repair linije, koji će vašu kosu učiniti zdravom, a frizuru postojanom!
Vidi originalni članak

Dobitnici Pantene poklon paketa su:

  • nancy.botwin123 , Iva Ančić
  • m0thyyku, Irena Maralushaj
  • anevg11 , Ana Cesarec

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviještene putem maila koji ste ostavile prilikom registracije.

Postojana frizura uz Pantene Styling kolekciju

Pantene je razvio tri linije za stiliziranje kose koje su namijenjene različitim tipovima kose. Žuta linija je namijenjena tankoj i osjetljivoj kosi. Tanka kosa ima 50 posto manje proteina od normalne i guste kose, što je čini podložnijom vanjskim utjecajima. Stoga struktura ovog tipa kose ne pridonosi stvaranju i održavanju punog volumena. Pantene studije pokazale su međutim, kako žene s tankom kosom pridaju posebnu pažnju volumenu kose. Razvijajući formulu za stiliziranje tanke i osjetljive kose, Pantene znanstvenici bavili su se ovim problemom. Nova formula ne samo da sprječava oštećenja kose, već istodobno jamči lakoću i slobodu pokreta. Kolekcija se sastoji od Volume Creation Extra Hold laka za kosu, Perfect Volume Ultra Hold laka za kosu, Perfect Volume pjene  i Shine Extra Hold laka za kosu.

 

Tirkizna linija kreirana je za normalnu te oštećenu do suhu kosu. Normalna kose manje je fleksibilna i teža. Također, ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta i podložnija je isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za stiliziranje za ovaj tip kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage. Kolekcija se sastoji od Curls Extra Hold pjene, Style & Protect Extra Hold laka za kosu i Style & Protect Extra Hold pjene. 

Plava linija obuhvaća klasične Pantene proizvode za stiliziranje. Sastoji se od Extra Hold  i Ultra Hold lakova za kosu. Ovo su univerzalni lakovi s dvije razine učvršćivanja. Pomažu dati kosi sjaj i održati je u savršenom stanju, čak i u uvjetima visoke vlažnosti. Ne lijepi se za kosu i olakšava njezino raščešljavanje.

Obnova kose zimi

Zima nije samo vrijeme karnevalskih zabava i lijepih frizura, već i teško razdoblje za održavanje kose. Mraz, vjetar, vlaga, pregrijane sobe i kape značajno oštećuju kosu, čineći je suhom, bez sjaja i vitalnosti. Stoga ne zaboravite jačanje i intenzivnu regeneraciju. Pantene proizvodi iz Intensive Regeneration linije stvoreni su za suhu i oštećenu kosu. Šampon i regenerator iz ove kolekcije bogati su supstancama koje sadrže molekule mikro-nutrijenata. Dvominutna Deep repair maska pruža intenzivnu vlažnost iznimno suhoj i oštećenoj kosi, dajući joj zdrav i prirodan sjaj. Split End Mender serum intenzivno obnavlja štiteći suhe i lomljive vrhove uzrokovane stylingom kose. Instant Repair & Overnight Repair sprej pomaže vratiti glatkoću i sjaj kosi te je zaštiti od oštećenja uzrokovanih stylingom. Proizvodi iz kolekcije Intensive Regeneration daju kosi sjaj i zdrav izgled štiteći je od oštećenja uzrokovanih stylingom i „pucanjem“ vlasi kose.

Posjeti Miss7.24sata.hr