Opušteno, ležerno i šik! Oversized košulje na prugice novi su ljetni trend

Instagram@leiasfez Foto: Instagram @leiasfez, košulja na pruge
Vidi originalni članak
  • Boyfriend košulje idealan su ljetni komad
  • Modeli s tankim prugicama osvajaju ležernošću i elegancijom
  • Mogu se kombinirati za odlazak na plažu, a jednako dobro izgledaju u poslovnim kombinacijama

Što učiniti kada je ormar pun, a opet ne možeš pronaći ništa za obući? Još je Carrie Bradshaw nakon pada u jezero otkrila – najbolje je ukrasti košulju od svoje bolje polovice! Maknimo na stranu neželjeno prisvajanje tuđih modnih komada, ali činjenica jest kako su ovoga ljeta iznimno popularne košulje muškog kroja. Oversized modeli sada dolaze u ljetnom prugastom izdanju i izgledaju sjajno, a za njih ti nije nužno potreban dečko. Dovoljno je otići u shopping!

Mango (299,90 kn)

S lijeva na desno: Isabel Marant (2.395,00 kn), Stradivarius (159,90 kn), Polo Ralph Lauren, Zalando (1.049,00 kn)

Ove ležerne košulje sada se zaista mogu naći posvuda, a karakteristika ovog modnog trenda je opušten i iznimno dugi kroj s dodatkom klasičnog ovratnika. Biraj između tkanina poput popelina i lana i finih uzoraka okomitih pruga u plavoj i bijeloj, crvenoj, žutoj ili čak zelenoj boji.

Oversized boyfriend košulje sada se mogu pronaći na ženskom odjelu, ali možeš ih odabrati i na muškom odjelu, ali tada po mogućnosti biraj jednu veličinu manje od svojeg uobičajenog broja. Bilo kako bilo, ove košulje su sjajna mješavina elegantnog i super ležernog komada koji se ljeti može kombinirati na brojne načine.

S lijeva na desno:  H&M (360,90 kn), Zara (179,90 kn), Stradivarius (159,90 kn)

Za ležerni ljetni look, raskopčanu košulju jednostavno možeš nositi preko bikinija na plaži ili kao midi haljinu s ravnim sandalama ili natikačama. Također, zavezana sprijeda i u kombinaciji s kratkim traper hlačicama i tenisicama, prugasta boyfriend košulja izgleda iznimno seksi i kul.

Ako preferiraš elegantan look, košulju možeš nositi u kombinaciji s lepršavim, širokim hlačama u luksuznim krem tonovima ili ugurati košulju u traperice visokog struka. U kombinaciji s mokasinkama, oversized sakoom i remenom, s lakoćom se stvara elegantan poslovni look koji nadahnjuje androginim šarmom. Boyfriend košulje također se mogu elegantno nositi i bez blejzera za prohladnije ljetne večeri, s puloverom nemarno stavljenim oko ramena.

Moda U boji popularnog koktela! Aperol kombinacije vladaju ljetnim lookovima

Posjeti Miss7.24sata.hr