Ono što su bile mrežaste balerinke u proljeće, su balerinke sa zakovicama ujesen. Evo 10 favorita...

Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev
Vidi originalni članak
  • Balerinke su očito hit cipele i dalje, jer unatoč dolasku hladnijih dana, ponovno su preplavile trgovine
  • Ipak, ove jeseni više ne nosimo mrežaste modele s početka proljeća, već malo odvažnije varijante
  • Balerinke sa zakovicama svuda su oko nas, a nama se sviđa ovo spajanje ženstvenosti i rockerskog izgleda
  • Pročitaj više: Šest stilova s kojima želimo eksperimentirati u novoj sezoni – koji ti biraš?

Prvo smo bili šokirani što su se balerinke vratile, a onda smo se iz dana u san sve više zaljubljivali u modne kombinacije s njima. Riječ je, naravno, o balerinkama. Ravna i po mnogima (najčešće muškarcima), jedna od neatraktivnijih ženskih cipela, postala je neizbježan trend, a čini se da neće uskoro nestati iz priče. Proljetos su trgovine bile prepune mrežastih modela balerinki, a iako smo mislili da će im popularnost pasti u hladnijim danima, čini se da su svi brendovi redom mrežasti naterijal zamijenili zakovicama.

Zakovice su se općenito izborile za svoje mjesto pod suncem ove jeseni i unijele dozu zanimljivosti u već očekivane trendove i jesensku klasiku. Zakovice su dio rockerskog stila, a nama je baš fora što ih počinjemo viđati i na komadima sasvim suprotne estetike, balerinkama. Upravo zahvaljujući zakovicama, balerinke od romantičnog i ultra ženstvenog komada, lagano prelaze u buntovnički stil i postaju cool obuća.

Iako su u ovoj modnoj sezoni veoma popularne velike i okrugle zakovice, koje smo imali prilike već vidjeti na kožnim jaknama i torbama, poneki modeli balerinki imaju i one, ako ih je uopće moguće tako nazvati, suptilnije zakovice. Trgovine su preplavile balerinke sa zakovicama, a ne možemo reći da nismo i same pokleknule pred novim trendom. Evo 10 pari balerinki sa zakovicama koje će te osvojiti, čak i ako si uspjela odoljeti trendu mrežastih balerinki prije nekoliko mjeseci.

Moda Nisu balerinke, nisu štikle: Mary Jane cipele će s razlogom biti sve popularnije u idućim tjednima

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr