Ono što je kratka bijela majica ljeti, to je bijela košulja ujesen: 10 najljepših bijelih košulja

Instagram @prohoda Foto: Instagram @prohoda
Vidi originalni članak
  • Bijeli odjevni komadi su must-have svakog ormara
  • U proljeće i ljeto su to bijele majice kratkih rukava i topovi koji nalikuju na potkošulju, a u jesen su to bijele košulje
  • Iako se bijela košulja smatra basic komadom, trenutna ponuda nikako nije basic i zaista možemo pronaći puno više od obične pamučne košulje ravnog kroja. Stoga smo, iz prilično velikog izbora, izdvojili 10 najboljih 
  • Pročitaj također: 10 komada s kojima je lako složiti capsule garderobu za rujan: brojne komade sigurno već imaš

Bijela košulja je bezvremenski komad odjeće koji, s dolaskom nešto hladnijih dana koji zahtijevaju nošenje dugih rukava, postaje neizostavan dio svakog ormara. Slobodno možemo reći da je bijela košulja u jesen isto ono što su bijela majica kratkih rukava i bijeli topić u ljeto - savršeni basic komad oko kojeg možemo graditi mnoštvo zanimljivih outfita. Bijelu košulju obožavamo jer odlično izgleda samostalno, ali isto tako preko nje možemo nositi razne džempere, veste, sweatshirte i slične komade. 

Također, jako je svestrana pa ju možemo nositi u ležernim prilikama kada ćemo ju kombinirati s raznim bojama i krojevima traperica, minicama, tenisicama, balerinkama i slično, ali i u ozbiljnijim prilikama poput odlaska na posao ili pak neki svečaniji događaj kada ćemo bijelu košulju kombinirati s hlačama na crtu, olovka suknjama, sandalama, salonkama... O bojama ostalih odjevnih komada ne moramo niti govoriti, uz bijelu košulju zaista paše baš sve!

Materijal i kroj bijele košulje ćemo, naravno, prilagoditi sebi i svojem modnom izričaju, a to ne bi trebalo biti teško s obzirom na to da je ponuda bijelih košulja ove godine zaista izvanredna. Tako smo, u high street i high end dućanima pronašli na stotine predivnih bijelih košulja, od pamučnih preko satenskih do čipkastih i to u raznim krojevima. Od onih basic, ravnih pa sve do oversized, s balon rukavima i slično. Moramo priznati da nam je bilo jako teško izdvojiti samo njih 10, ali nekako smo uspjeli. 

Moda Na muški odjel rijetko kad zalazimo, a tamo se zapravo kriju 4 odlična komada odjeće koja možemo isfurati

Posjeti Miss7.24sata.hr